NFS: Payback - holnap jön az ingyenes frissítés

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 18.
  • Letöltés
Link másolása
Holnap kapja meg első komolyabb tartalmi kiegészítését a Need for Speed: Payback. A Speedcross címre keresztelt csomag új eseménysorozatot, járgányokat és sok más finomságot tartalmaz majd, teljesen ingyen.

Holnaptól elérhető a Need for Speed: Payback első nagyobb frissítése, a Speedcross, ami többek között 16 vadonatúj eseményt fog tartalmazni, amelyeket a játék négy nagy zónájában szétszórva találunk majd meg. Mellette érkezik egy raklapnyi új autó, köztük a Street Leagues eddig meg nem szerezhető járgányai is. Ha valamelyiket a listából megtaláljuk, csak be kell pattannunk és elhajtanunk vele, majd ha a minket üldöző rendőröket is sikeresen leráztuk, meg is tarthatjuk azt. Az első héten a Mazda RX-7 Spirit R lesz a soros, majd a későbbiekben csatlakozik a Volvo 242DL, a Volvo Amazon P130, a Plymouth Barracuda, a Nissan Skyline 2000 GTR és a BMW M3 Evolution II E30.

Az események során egy The Barracuda nevű bajnokot kell legyőznünk, de ahhoz, hogy egyáltalán kihívhassuk, sok-sok pontot kell majd szereznünk a különböző kisebb megmérettetéseken.

7.
7.
Darksiders84
#6: Na igen sajna. Volt még a Crew probálkozás....
6.
6.
Őrnagy
#5: Sajnos a Horizonnak még nincs konkurense.
5.
5.
Darksiders84
#2: Sok negatív vélemény mellett voltak jópáran akiknek tetszett is amúgy nyitott világú autós lett volna kedvemre de tényleg gyengére sikerült ezért marad kötött pályás autókázás.Egyébként érdekes mert a COD-nál is ez van kb fele-fele arányban vagy bejön vagy utálat felsőfokon.
4.
4.
dvs00
2.
2.
Blazkowicz
#1: Te komolyan elhitted, hogy ez a rész bármiben jobb lesz az előzőknél? Már ne haragudj, de felvillanyoztad a napomat... :)
1.
1.
Darksiders84
Nekem ez a rész olyan semmilyen lett hamar unalmassá vált ritka forgalom stb pedig vártam egy lazább autós játékot de hamar eladtam mert egyáltalán nem kötött le inkább Project Cars 2 kellett volna helyette amit majd pótlok is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...