Parkolópályára kerül a Dead or Alive-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 18.
  • Gyászhír
Link másolása
A Team Ninja Dead or Alive-bejelentést teaselt a hétvégére, azonban nem éppen azt kapták a rajongók, amire számítottak. A Dead or Alive 5 támogatása véget ért, és úgy tűnik, egyelőre pihentetni szeretnék a sorozatot.

Habár a közelmúltban több nagy bunyós sorozat is hallatott magáról, a Dead or Alive egy darabig nem tér vissza, hiába tűnt úgy, hogy a Team Ninja a folytatást szeretné bemutatni a hétvégi NEC 18 rendezvényen.

Ehelyett lehangoló hírekkel szolgáltak a fejlesztők, egy videóüzenetben ugyanis bejelentették, hogy véget ér a Dead or Alive 5 támogatása, és úgy tűnik, egy darabig magát a sorozatot is parkolópályára teszik. "A Dead or Alive 5 pályafutása a végéhez érkezett, a Dead or Alive-csapat azonban továbbra is aktív. [...] Ugyanakkor ideje megállnunk, és a jövőbe tekintenünk."

A srácok szerint egy ideig most nem fogunk hallani felőlük, a következő időszakban azt próbálják eldönteni, hogy merre lépjenek tovább. A Dead or Alive-sorozat egyébként 1996-ban indult, a legutóbbi teljes értékű részt 2012-ben kapták meg a rajongók.

5.
5.
rossitibi
Merre tovább? Ninja Gaiden! Talán tavaly volt pletyka,hogy folytatódik.Azóta csend van :(
3.
3.
KRAT0S
#2: +++

Tiszta szégyen! Én meg már örültem hogy jön a hatodik rész.
Mondjuk a Ninja G.-dent is csak elszarták lehet jobb is így ..
A DOA5 Dlc-k ha mindet megvenném több mint 100000 Ft lenne,ideje volt már abbahagyni,
2.
2.
tirpa
Amióta Tomonobu Itagaki nincs a cégnél, azóta csak lefelé süllyed a DoA + a Ninja Gaiden is. :( Nagyon sajnálom, mert a DoA4 volt nálam a favorit (majdnem 8 évig aktívan játszottam vele)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...