Battle Royale-módot kap a CS: GO is?

Egyre jobban terjed a Battle Royale-láz, a PlayerUnknown’s Battlegrounds sikere egyre több fejlesztőt megihletett. Úgy tűnik, a Valve is beáll a sorba, és egy hasonszőrű játékmóddal vértezi fel a Counter-Strike: Global Offensive-et.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
#10: Ládanyitogatásból kést szerezni köztudottan marhaság, abból a pénzből amiből nyitnál egy szar safari mesht már vehetsz egy jó állapotban lévő Karambitot.
A skinek árait meg teljesen a felhasználókra bízták a Steam Market-en keresztül, igaz hogy kaszálnak belőle szépen minden egyes eladásnál, dehát csak ők hozták létre és tartják fent a rendszert, tehát ez valamilyen szinten érthető.
Az a helyzet a Valve-al, hogy még ha pénzéhesek legalább nem a kötelező kellékeket adják el neked plusz pénzért, hanem az extra tartalmakat.
A játékot tudod játsszani skinek nélkül is.
#10
#9: Aha. CS go láda simulatoron -5000$ és jött két kés skin, de így is elszállt az ára. Ilyenkor meg belegondolok, hogy valakik tényleg belevernek ennyit. Hmm nem pénz éhesek annyira mint az EA az a lényeg. Náluk meg semmi gond nincs a loot boxal, végtére is CS ért se fizetsz 4k-t.
#9
#7: Csak ők értelmesebben pénzéhesek, és nem gusztustalan módon.
Egyébként ez egy idióta hír, ebből semmi sem lesz. Counter Strike-ot nem dönt meg egy ilyen igénytelen lófasz, akármennyire is szarnak a gatyájukba a marketingesek az erőlködéstől .
#8
#7: Azért nem teljes igazságnak érzem ezt az állítást. Az EA az a tipikus "buta" pszcihopatára hasonlít. Nagyon jól vezeti az üzletet, de elhanyagolja a fejlődés, az innováció és a marketing részleget. Marketing alatt értsd azt hogy hideg precizitással megtervezik a céget mint élő személyt. Ha ez rosszul megy, akkor fogjuk emberekre jellemző rossz jelzőkkel illetni ahogy te is tetted.


A Valve ezzel ellentétben az a pszcihopata ami a melleiből szoptatja az embereket. Ők annyira de annyira zsenik, hogy ezt a szaros hagyományos mikrotranzakciót egy az egyben átugrották. Ők egy virtuális piacban gondolkodnak. Ők a bánya, a gyár(itemek amiket kapsz játék alatt), a vámosok, a használtárusok, meg persze az üzlet is ha nem akarsz a bányában robotolni. Ha megfigyeled a TF2-t, a DOTA 2-t meg a CS-t akkor rájössz hogy egy gerjedő hatalmas piac az egész. És ennek a legnagyobb pozitívuma az hogy az emberek nemhogy elálltak, de mégjobban beleélték magukat,

És még ezután kérdezzék az emberek hogy mivel voltak elfoglalva új játékok gyártása helyett. Az az agytröszt ami a HL innovációit találta ki, szintén megreformálta a bevétel növelését.
#6
#5: A CS a Valve COD-ja. Bármennyire is hülyének néznek majd páran emiatt, szerintem ez a helyzet. Mennyit változott mégis az utóbbi 20 évben? Ugyanaz a játék csak minden mást variáltak körülötte.


Addig volt szimpla FPS multi lövölde amíg a COD-nak is elég volt hogy sokan tolják. Most viszont már Battle Royale kell a népnek.
#5
Na ha ez igaz, az már mindennek a legalja. Pont a CS és Valve nem szorul rá erre...
#2
#1: Reméljük ezzel megelégszik mindkét tábor, és nem bővítik saját aranyköpésekkel.

Azért már várom, hogy az online sakk játékokban hogyan oldják meg a Battle Royal-t... Én látok abban is potenciált.
#1
A PUBG szar!

Hirdetésünket A PS4 király!, Nem veszek teljes áron játékot! és a Nem veszek félkész terméket! egyesületek szponzorálták.

A PUBG fasza!

Hirdetésünket a PUBG játékosok közössége szponzorálta.

(Asszem ezzel összefoglaltam kb 50 kommentet).