Felturbózott AR-módot kap a Pokémon Go

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 21.
  • Letöltés
Link másolása
Az opcionálisan bekapcsolható AR+ kizárólag iOS-en érhető majd el, és az Apple-féle ARKit képességeire támaszkodik. Nemcsak a játékélményt hivatott javítani, de a játékmenetet is befolyásolja.

Felturbózott AR-módot kap a Pokémon Go, amely az Apple-féle ARKitre támaszkodik, és így az iPhone 6s, az ötödik generációs iPad, az iPad Pro, illetve az újabb készülékeket támogatja. Az AR+ használata nem kötelező, és nem is cseréli le az eredeti AR-módot, azonban hoz néhány változtatást, amiért érdemes lehet bekapcsolni.

Az AR+t is a pokémonok becserkészése közben érhetjük el, a fejlesztés a játékélményen hivatott javítani. Kapunk mélységérzékelést, valamint a zsebszörnyek méretei is jobban igazodnak egymáshoz, emellett a pozíciójuk is fix marad, így lehetővé válik, hogy megközelítsük és körbejárjuk őket.

Ez utóbbihoz kapcsolódik egy konkrét játékmenetbeli változtatás is: az AR+ bekapcsolása után a pokémonok éberek lesznek, a hirtelen mozdulatokra és közeledésre megijedhetnek, és elmenekülhetnek. Ha viszont elég közel merészkedünk hozzájuk, extra XP üti a markunkat.

Azt még nem tudjuk, hogy mikor érkezik meg a játékhoz az AR+-t tartalmazó frissítés.

1.
1.
Death-Wanderer
Most pròbàljàk azt bevezetni újbòl ami a PS Vitàn màr AR Card rendszerrel megvolt.... most konolyan.... lehangolò....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...