Szavazz 2017 legjobb játékaira!

A hagyományokhoz hűen idén is arról kérdezünk titeket, hogy melyek voltak az év legjobb címei. Nem lesz egyszerű dolgotok, sokak szerint a 2017-es esztendő játéktermése lényegesen jobb volt az elmúlt évekéhez képest.

A játékszabályok már ismerősek lehetnek: húsz kategóriánk van, ezekbe gyűjtöttük az idei évben megjelent játékokat, amelyekre leadhatjátok a voksaitokat. Habár igyekeztünk alaposak lenni, könnyen lehet, hogy valami elkerülte a figyelmünket, ám ilyenkor sincs gond, a kategóriák végén elhelyezett Egyéb mezőbe annyi címet írtok még, amennyit szeretnétek!

A szavazáshoz most is a Google-t hívtuk segítségül, ezúttal is annyi megkötéssel, hogy akkor tudtok szavazni, ha be vagytok jelentkezve a Google-fiókotokba - így tisztább és pontosabb lesz a végeredmény.

Egyik kategóriát sem kötelező kitölteni (így nem kell találomra kedvencet választani), viszont mindegyikben megjelölhettek több címet is (ha nehéz lenne a döntés). A legfontosabb változtatás a tavalyi évhez képest az, hogy az utolsó három kategóriában a klasszikus jelölgetés helyett egy-egy cím beírásával tudjátok megnevezni a jelölteteket.

A szavazást lezártuk, hamarosan jövünk az eredményekkel.

39 komment - szólj hozzá!