Még tovább bővülhet a Battlefront 2 kampánya?

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 21.
  • Teaser
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a jövőben nemcsak a Battlefront 2 multiplayer módja, hanem az offline szekció is bővülhet még. Legalábbis a Criterion egy, a Twitteren feltett rajongói kérdésre adott válaszát nehéz máshogy értelmezni.

Nemrég mutatkozott be a Star Wars: Battlefront II első nagyobb tartalmi frissítése, ami Az utolsó Jedik premierje előtt tisztelegve nemcsak a multiplayer módot, de a játék egyjátékos kampányát is továbbfűzte. Nos, úgy néz ki, hogy erre a jövőben is sor kerülhet még, legalábbis a Criterion Twitteren adott válasza erre enged következtetni.

A csapat ugyanis egy rajongói kérdésre felelve elmondta, a Resurrection után valószínűleg újabb offline tartalmak érkeznek. A Criterion Games és a DICE épp mostanában döntött úgy, hogy változtat a jövőbeli DLC-terveken, méghozzá pont azért, hogy újabb és újabb offline tartalom is helyet kaphasson majd a jövőbeli frissítésekben. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mik a tervek, mindenesetre érdekes húzásnak tűnik a részükről.

11.
11.
exonic
#10: * ...tekintve hogy már mindenhol fél áron dobálják.
10.
10.
exonic
Szerintem a Resurrection befejezését látván nem is volt kérdés hogy kapunk még tartalmakat a SP kampányához.
Egyébként igazat adok az előttem szólóknak, bár a lootbox rendszer megtette a kezdeti hatását, a fejlesztők nagyon igyekeztek mégis csak kompenzálni a botrányt, így mostanra egy igen szórakoztató és jó játék lett belőle.
Én élvezem a játékot, most már bátran tudom ajánlani azoknak akik eddig a hallottak alapján kerülték azt.
9.
9.
ollie92
A Játék nagyon jó lett a patchek után, van benne tartalom és a kampány is jó. Bár hiába ígérgettek, hogy ők mennyire szerettek volna egy birodalmi kampányt, a szokásos klisé : A főszereplő, igazi spec katona, hirtelen tele lesz érzésekkel és átáll.
Szóval csak a leges legelején toljuk birodalmiként. Kampány hangulatos, sok filmben nemlátott helyszínt bejárhatunk, s némely küldetést a hősökkel kell végigtolni. Multiban rohadt sok pálya, kevés játékmód, ami nagyon zavar, az hogy nincs pályaválasztás. Engem állandóan Kaminora, vagy Kashyykra dob be, de a pl. Maz kastélyában csak 1-2x voltam. Az egész lootbox botrány jót tett neki, most már meccsenként rohadt sok creditet kapni, gyorsan lehet fejlődni, csak a TTK lassú, ami szokni kell. Hősöket se rohadt terminátorok többé, ha bemennek az ellenség közé, másodperc alatt szészedik.
8.
8.
hadzsime
#7: Lehet, hogy nem akarják a pénzüket olyan kapzsi, undorító szarháziaknak adni, akik a családi kutyát is megbasznák a konyhaasztalon egy marék apróért, de persze tévedhetek.
7.
7.
azureknight0715
Nem tudom még mindig mi a problémátok a játékkal. A hősők ára szerintem teljesen rendben van, ahogy azis hogy megkell küzdeni hogy irányíthasd valamelyiket. Nekem egyedül a fejlödési rendszerrel van a bajom mert nagyon lassú a legtöbbet játszó karakterem is card levelje 14 miközben sokszor 20+ nehagy isten 30sok gyapnak le. És igaz így is meg lehet ölni őket de pl egy sniperesnél már olyan fegyoja van és olyan kártyái ahol ha eltalál(nem fejre) rögtön megöl. Hősőknél szintén nagy eltérés van, nincsenek egyeblő erőviszonyom, meg 1-2 pálya elégé frakció orientált és sok esetben azt látom hogy vannak nagyon nehezen bevehető pontok aminél ha nincsen hős a csapatban simán nyer az ellenség. Ezektől eltekintbe szerintem jól sikerült a játék én elvagyok vele.
5.
5.
shatterhand
Megvettem felaron,de tovabbra se ertem mi tetszik ezen a jatekon az embereknek. Ritka bena szar mind a tps,mind az fps nezet benne. Adom neki az eselyt folyamatosan,de nem tudom megszokni.
Csak multikat tolok mar evek ota,de ez a ket legutobbi battlefront az egyik legszarabb.
Bevallom a grafika, a latvany, a sw (amit 100%ban visszaadnak) az egyetlen ami miatt megveszem. De csak leakciozva. Minden mas ertekelhetetlen. Pandemic fele BF szazszor jobbak voltak. Kisebbek, atlathatobbak.
2.
2.
Maga a játék remek lett, ezzel a botránnyal az aktív játékosok csak nyernek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...