Márciusban leállnak a Killzone 2 és 3 szerverei

Ha még mindig a PlayStation 3-at koptatod, és vissza-visszatérsz multizni a Killzone második és harmadik részéhez, akkor van egy rossz hírünk. A Guerrilla csapata bejelentette, hogy március végén kihúzzák az online mód dugóját.

Egy korszak ér véget jövő tavasszal: a Guerrilla Games bejelentette, hogy a Killzone 2 és 3 szerverei 2018. március 29-én leállnak. Ez azt jelenti, hogy az online multiplayer támogatása véget ér.

Aggodalomra nincs ok, hiszen az egyjátékos kampány mindkét játék esetében továbbra is elérhető lesz, de az online módhoz már nem férhetünk hozzá. A fejlesztők egy blogposztban köszönték meg a rajongók támogatását és visszajelzéseit, amiket az elmúlt nyolc évben kaptak.

A Killzone PS3-ra megjelent két része tisztességes fogadtatásban nőtt fel, és bár nem tudott versenyre kelni a rivális Halo-sorozattal, kitartó és stabil rajongóbázist tudhatott magáénak.

A folytatás, a Killzone: Shadow Fall a PS4 nyitócíme volt, de eléggé langyos kritikákat kapott. Ettől függetlenül reménykedünk abban, hogy a sorozat valamikor még visszatér. A fejlesztők azóta a patinás Horizon: Zero Dawnnal örvendeztették meg a nagyérdeműt.

5 komment - szólj hozzá!