Már iPadre is elérhető a Civilization VI

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A Firaxis Games legújabb körökre osztott birodalomépítős stratégiája iPaden is elérhető lett. Noha az első 60 kört ingyen végigjátszhatjuk, a teljes változat ugyanannyiba kerül, mint a PC-s verzió - azaz 60 dollárba.

A Sid Meier’s Civilization VI már hordozható masinákon is elérhető. Lényegében a PC-s verzió sima átiratával van dolgunk, nem sokban különbözik a játék iPaden. A 2K Games eredetileg 2016 októberében adta ki a körökre osztott stratégiát.

A kliens 3,14 GB-ot nyom, ám az első 60 kört ingyen végigjátszhatjuk. Ha megtetszik a játék, két hétig még 30 dollárt kell fizetni érte, ám utána már teljes áron, 60 zöldhasúért juthatunk hozzá az App Store-ban.

Az árazás példa nélküli, elvégre ilyen drágán még nem kínáltak játékot az Apple boltjában. Még az XCOM: Enemy Unknown iOS-es portjáért is csak 20 dollárt kértek a premierkor. A 2K szerint "prémium minőségű játékot" kapunk a pénzünkért.

Az iPad-verziót teljesen az érintőképernyőre írták át és nem támogatja a kontrollereket, ellenben tartalmilag nem különbözik a PC-s alapjátéktól. Igaz, a multi csak helyi hálózaton működik és a DLC-k sincsenek benne. A stratégiai nézetet eltávolították, a vezetők csak statikus képeket használhatnak és a csodák építési effektusai sem teljesek. 

A Civilization VI-hoz iOS 11.1.2-es verzió kell, és csak iPad Air 2-n, az ötödik generációs iPaden (a 2017-es modell) és iPad Prón futtatható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...