Magyar játék a Games with Gold januári kínálatában

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 23.
  • Akció
Link másolása
Még bő egy hét hátravan januárig, de a Microsoft már karácsony előtt elárulta, milyen játékokat kapnak az Xbox Live Gold-előfizetők a jövő hónapban. Kezdésnek a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing III-nak örülhetünk.

Úgy néz ki, a Microsoft sajtós részlege pihenni fog a két ünnep között, ezért már most elárulta, milyen játékok szerepelnek januárban a Games with Gold kínálatában. Szerencsére a magyar Neocore Games akció-RPG-jére is lecsaphatunk, míg az Xbox 360-as Army of Two a kooperatív akciójátékok szerelmeseinek jöhet be.

Január 1-31. között tehát a The Incredible Adventures of Van Helsing III lesz terítéken, míg január 16-tól egészen február 15-ig a korábban Wii U-exkluzív Zombit kapják meg az Xbox One-tulajok.

Az előző konzolgeneráció tagjai a Tomb Raider Underworldnek örülhetnek január 1-15. között, míg a hónap második felében az Army of Twóra csaphatunk le Xbox 360-on. Mindkét cím játszható Xbox One-on is, köszönhetően a masina visszafelé kompatibilitásának.

A decemberi kínálatra sem késő még lecsapni!

5.
5.
Drazhar
#3: Imádnám.
Nem véletlen szórták bagóért a Deus-t, de ismerem a Square-t és tudtam, hogy nem szabad megvenni. (Én mondjuk Humble-be vártam, de így mégjobb)
4.
4.
zozo76hun
A Zombi-t (ZombiU) mar 2x vegigvittem, sztem az osszes hibajaval egyutt is jo game. ami negativ hogy kinyirtak a multiplayert belole (jo, ehhez kellett a wiiu gamepadja+pro kontroller is), illetve az eredeti verzioban asszem hagyhattal uzeneteket amit egy masik jatekos aki arra boklaszott lathatott, na ennek is lottek. csereben emeltek a felbontason es az fps-en is, na meg allitalag emeltek a texturak felbontasan ami igaz is: itt-ott egy ket textura cserelve lett de szinte eszre sem venni. ja a lens effektet is kinyirtak.

WiiU: 1280x720p 30fps
Xbox One/Ps4: 1920x1080p 60fps
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...