Vadiúj grafikus engine-t kap a World of Tanks

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 24.
  • Hír
Link másolása
Tavasszal érkezik a World of Tanks következő nagyobb frissítése, név szerint az Update 1.0. A játékot egy teljesen új motorra írják át: ez a Wargaming nagy titokban fejlesztett Core engine-je, amibe már most belenézhetünk.

2018 márciusában nagyot frissül majd a World of Tanks. Az Update 1.0-ban az online játék eddig foltozgatott engine-jét egy teljesen újra cserélik. Mind a 25 térképet átdolgozzák a Core motorra, így a játék már meg fog felelni a "modern grafikai szabványoknak".

A házon belül fejlesztett technológia teljes vizuális átalakítást nyújt. A talaj, a víz és a növényzet még élethűbb lesz, de realisztikusabb bevilágításnak és árnyékoknak is örülhetünk. A hangokat is lecserélik modernebbekre, emellett új zenéket is kapunk. Többek között a veterán szerző, Akira Yamaoka is ír muzsikákat a WoT alá.

Az enCore demót már ti is kipróbálhatjátok, irány a hivatalos oldal a letöltésért!

9.
9.
#8: A netcigány hiányzott, hogy a kurva anyádat
6.
6.
Animejetix
#5: Mire fel undorítózol le valakit? Szaros videojáték miatt? Gratulálok....
5.
5.
4.
4.
batnor
#3: Csak két dolog, ha nem éreztél egy pici iróniát a mondandómban sajnállak, főleg karácsony idején, de a cégről is elmond egy keveset, hogy miért nem adta ki ezt hamarább, amikor megtehette volna hogy a konzolos verziókkal egy időben élesíti az új motort, főleg a mostani generációs konzolok esetén.
3.
3.
#2: Milyen undorító emberek vannak, akiknek sosem lehet jót tenni.
2.
2.
batnor
Tehát sok év után megkapja az xbox one és ps4 motort, hatalmas taps :D
1.
1.
Matt8888
Kíváncsi leszek, hogy ez mennyire fogja megdobni a gépigényt vagy esetleg ellenkezőleg. Ha lesz mér róla/tartalom akkor lehet visszatérek. Jó game volt addig míg "értelmetlen" frissítéseket be nem vezettek. face-with-rolling-eyes_1f644.png
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...