Már készül a The Division folytatása?

Nemrég készült el a The Division legfrissebb, 1.8-as frissítése, ám a fejlesztők ügyvezetője, David Polfeldt már egy esetleges folytatást helyezett kilátásba. Mint mondja, rengeteg ötletük van a második részre.

Az IGN-nek adott interjújában a Massive Entertainment ügyvezető igazgatója, David Polfeldt utalt rá, hogy a csapat mindenképp folytatni szeretné a The Divisiont. "Ez egy csodálatos márka, amely rengeteg potenciális történettel bír. Számos olyan dolog van, amit nem tettünk bele az első részbe" - fogalmazott az úriember.

"Határozottan úgy gondolom, sok lehetőség rejtőzik a folytatásban." Polfeldt nem csupán az online módot szeretné életben tartani, használható ötleteik vannak arra nézve, hogy merre vihetik tovább a játékot. "Jelenleg azonban nem beszélhet róluk."

Mi ez, ha nem egy utalás a The Division II-re? Az első rész szépen fogyott, a készítők rendszeresen frissítik a játékot azóta is. A munkálatok tehát nem értek véget a premier napján, másfél év után már rá sem lehet ismeri a The Divisionre. Persze könnyen lehet, hogy a fejlesztő vicces kedvében volt, és végül nem kapunk igazi folytatást, csak DLC-ket, de ez nem olyan valószínű.

Várjuk a hivatalos megerősítést!

23 komment - szólj hozzá!