Már készül a The Division folytatása?

Nemrég készült el a The Division legfrissebb, 1.8-as frissítése, ám a fejlesztők ügyvezetője, David Polfeldt már egy esetleges folytatást helyezett kilátásba. Mint mondja, rengeteg ötletük van a második részre.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#23
#2: Egyetértek. Félelmetes mennyire nincsenek kihasználva, azok a pályák. Amikor megjelent a survival dlc. Jézus. Nagyon jó hangulata van, ahogy az egész városnak végre van valami értelme, hogy felderítsd.
#22
#21: Persze. Nagyon szép mentség az uborkának. Talán a következő rész olyan lesz mint amit anno a trailerbe kiadtak.
#21
#20: Ha nem kell csíter go konzol ennyi
#20
Nagyon remek játék lett volna, élveztem is, 600 óra + 600 rouge kill, persze sokat segítettek a csapat társaim is benne, remek grafika részlet gazdag meg minden.
DE:Teli csíterekkel, és nem igaz, hogy nem lehetett volna tenni ellene, abba is hagytam.
Cseppet sem várom a 2-őt, sőt ne is készítsék el, míg ezt rendeb nem hozzák..
#18
Szuper jó hír, csak attól tartok, hogy teljesen elfogják vinni a DLC-k alapján a multiplayer irányába.

Nagy kár lenne érte, az egyik legjobb játékélmény volt, de a multis DLC-k (talán csak az Underground kivételével), meg az aránytalan Dark Zone eléggé elvette a kedvemet a folytatástól.
#17
Shatterhand!
Làtom a jàtèkot, de rohadtul zavart amit ìrtam. Ami a legjobban, ès pont ezt nem lehet inaktivàlni, azok az ugràlò mèretes èleterőcsìkok. A többivel mèg ùgy ahogy ellennèk. Igen, bennem van a hiba, nem tehetek ròla. Mennyiből àllt volna, ha ezt a menüben kiiktathatóvà tettèk volna konzoloknàl!? Làsd Ghost recon wildlands...utòlag tanultak belőle.
#16
#15: Ps4en rommá játszottam magam és semmi zavaró nincs benne. Tényleg benned van a hiba ha még így se látod a játékot.
#15
Crytek! 12#
Jàtsszàl ps konzolon, ott làtni fogsz hudokat. Pc-n ki lehet iktatni, konzol verziòknàl csak egy rèszèt sajnos! Ha akcò van akkor nem emberek, hanem hudok rohannak felèm lènyegèben, ezt untam meg. Bàrcsak "faszsàgokat" beszelnèk...
#12
#11: Aha

https://www.youtube.com/watch?v=qS4RbACqQRU

Valóban elrontja lófaszt se látok a videóban...Attól még hogy te nem mersz belépni a menűbe és kikapcsolni nem kéne faszságokat beszélni. Még a végén elhiszi valaki,
#11
Igen, ez egy olyan jàtèk, ahol az èleterő alig fogy... Èppen emiatt lett megosztò az a game, sajnos engem is idegesìtett. Ennèl jobban màr csak az zavart, hogy a hudokat nem lehetett egyènire szabni, emiatt a kèpernyő tele van különfèle vilàgìtó jelzèsekkel, csìkokkal, szàmokkal, oszlopokkal. Lènyegèben hiàba szèp maga a grafika, ha ezt teljesen elrontja a rengeteg segìtő hud. Emiatt hagytam abba a jàtèkot 3-òra jàtèkidő utàn.. Pedig nem lenne rossz.
#10
#4: Rpg-ben miért nem kéred számon a sérülési rendszert?

Azért az hihetetetlen,hogy se fantasyban ,se scifiben nem gond az xp. "Jelen" idoben jatszodo vikágban ez volt mindig a legnagyobb probléma: headshot! Miért nem hal meg? Mert ott az XP!
#8
Mikor lesz végre egy olyan MMO mint a WoW, hogy hosszú évekig megmarad az alap és csak azt bôvítik? Destinyt is elkúrták, ezt is el fogják ezzel...
#7
Na akkor jővő karira meg is lesz mi az uplay free game :) Várjuk
#6
#4: Játsz cs:go-t, ha egy golyóval fejest akarsz lőni. Bár egy két fegyverrel ott ia bajban leszel.