Öt perc a Fe csodálatos világában

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 28.
  • Videó
Link másolása
A tavalyi E3-as bemutatkozása óta nemigen lehetett hallani az Electronic Arts által felkarolt Fe-ről. Szerencsére a megjelenés már nincs messze, így az év utolsó napjaira befutott egy ötperces bemutató.

A Zoink! Games játéka még a 2016-ban, az E3-as Electronic Arts-konferencián mutatkozott be, de a játékról azóta sem nagyon lehetett hallani. Mi a Gamescomon zárt ajtók mögött találkoztunk vele, a mostani ötperces bemutató is az ott bemutatott demóból lett összerakva. A kedvcsináló a játék kis főhősét mutatja be, és megismerteti a nézőt a felfedezés és az állatvilág, valamint a természet közötti szoros kapcsolattal, ami a játék egyik fő motívuma is.

Mindezt a Fe kreatív igazgatója, Hugo Bille tolmácsolásában nézhetitek meg, aki a főbb tudnivalók mellett rengeteg érdekes részletet mesél a játék világáról is.

A Fe a tervek szerint 2018 elején jelenik meg Nintendo Switch-re, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
4.
4.
zsocc-nrg
Az Unravel is az EA berkeiben készült, és milyen indie-gyöngyszem kerekedett ki belőle. Nekem ez is nagyon tetszik, nem aggódnék emiatt se. Ezek nem tipikus pénzhajhász EA-végtermékek, itt ez EA nem különösebben szól bele a fejlesztésbe szerintem.
3.
3.
hedzsooo
Ebből még bármi lehet. De 1etértek azzal aki kétkedik, mikor meglátja, h a kiadója az EA...
2.
2.
imchristailor
Amennyire tetszett az első képeken a grafikai megvalósítás, most annyira taszít a játékmenet. Plussz mire feljutsz a szarvasra, ott ahogy láttam elég könnyű elhibázni bármelyik fára ugrást, és akkor "oh hello, talaj, kezdhetem előről, yeee".
1.
1.
KopyAti
Hát nem is tudom, hogy hosszú távon mennyire lesz ez jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...