Így néz ki most az Iron Harvest

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 30.
  • Videó
Link másolása
A KINGArt Games egy ígéretes RTS-t fejleszt a lengyel grafikus, Jakub Różalski által megálmodott világ alapján. Az Iron Harvest dinamikus pusztíthatóságot kínál, most végre belenézhetünk a jelenlegi verzióba.

Az Iron Harvest egy dieselpunk RTS, amely egy alternatív történelmet mutat be. A neves lengyel művész, Jakub Różalski világában játszódó produktumban az emberiséget elbűvölte a technológia. Hatalmas robotok épültek az 1920-as években, melyek a mindennapi élet részei lettek, Európában viszont háború dúl, három frakció esett egymásnak.

A legújabb videóban a technológiával és az irányítással ismerkedhetünk meg. A készítők nagyon büszkék a dinamikusan rombolható pályákra, a funkció alaposan befolyásolja a játékmenetet. A legtöbb épület és objektum leamortizálható, új utak nyithatóak a terepen, ráadásul egy fedezékrendszer is bekerült a kalapba.

Mivel még egy korai verzióról beszélünk, így a megjelenésig sok minden változhat. A KINGArt Games a jövő év elején áll hozzá az 1v1-es multiplayer módhoz. A végleges változat remélhetőleg 2019 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

2.
2.
elsőrangú hangulat, remélem pöpec lesz. Listán van.
1.
1.
Nagyon szeretem Różalski 1920+ univerzumát. Sajna az ebből készült társas, a Scythe játék menete nem jött be.
Örülök, hogy videó játék formában is megjelenik ez az igen fantáziadús világ. Remélem jó kis kampányt csinálnak hozzá :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...