Rajongói Battle Royale-módot kapott a CS:GO

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 30.
  • Letöltés
Link másolása
Korábban már felreppentek szóbeszédek arról, hogy Battle Royale-móddal vértezik fel a Counter-Strike: Global Offensive-et, de most a rajongók vették kezükbe az ügyet, egyelőre egy nemhivatalos moddal kell beérnünk.

2012 óta a Counter-Strike: Global Offensive stabil résztvevője a PC-s játékosok multis időtöltésének, ám a PlayerUnknown’s Battlegrounds hatalmas sikere egyre több rajongó fantáziáját megmozgatta. Noha a pletykák szerint már a Valve is dolgozik egy hivatalos Battle Royale-módon, most egy modot szeretnénk bemutatni.

Go 4 The Kill (vagy Go4TK) egy Kinsi nevű ember munkája. A modban szereplő térkép négyszer akkora, mint egy átlagos CS-map. A siker sok esetben azon múlik, hogy megfelelő fedezéket találjunk. Egyszerre 50 játékos eshet egymásnak a modban, a fegyverek viselkedését is átdolgozta a készítő, véletlenszerű a pontosságuk, bár néhány könnyítéssel is szolgált: a futás nem csökkenti a tüzelési pontosságot, és a visszarúgást is eltörölte.

Igazi vanilla játék, érdemes kipróbálni!

13.
13.
logic5
#12: Te nagyon okos ember vagy, meghajlok előtted...
11.
11.
logic5
#8: Hagyd, ezek nagyon okosak. EZ BÁTTÖLROJÁL NA! SEMMI KÖZE AZ LMS-HEZ.
10.
10.
markoci555
"a futás nem csökkenti a tüzelési pontosságot, és a visszarúgást is eltörölte" kösz, de kipróbálni se fogom
8.
8.
shooter1234
#7: UT 2004 -ben két féle Last Man Standing volt. A Classic, ahol mindenkinek volt X élete és az Arena, ahol csak 1 életed volt.
5.
5.
#4: A dm meg tulajdonképpen lms. Logikus
4.
4.
logic5
2.
2.
p_miklos
#1: Ezért hívják Battle Royale-nak.
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Battle_Royale
1.
1.
logic5
Engem az érdekelne, hogy miért nevezik Battle Royale módnak, amikor ez egy több, mint tíz éve kitalált mód, és eredetileg LMS, azaz Last Man Standing a neve...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...