Az EA-nek nem kellett egy külsős Star Wars-projekt

Egészen látványos, mennyire nem tud mit kezdeni az Electronic Arts a Disney-től vásárolt Star Wars-jogokkal, így meglepő, hogy mikor a Double Damage bejelentkezett egy önálló ötlettel, arra sem bólintottak rá.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
Törölt felhasználó
#5: Az új BF2 (ránézésre, illetve a betaval játszottam) szerintem is bőven jó kategória, de nem is a tartalommal van a gond. Mindenhol a lootbox-os szarságra épülő progress system csapta ki a biztosítékot. Normális rendszerrel én meg is vettem volna most karácsonyra.
#11
Igazából jól jártak, az EA(ss) megvette, akarom mondani megette volna volna őket csináltatott volna velük két szarabb folytatást dlc-kel és mikrotranzakciókkal, aztán amint kicsit rosszabbul teljesítettek volna játékaik bezárná őket mint oly sokakkal előttük.
#10
Ez a baj azzal, ha egyetlen stúdió kezébe adod a jogokat.
Nem szabad.

Ahogy erre a Porsche is rájött nemrég, hogy rossz döntés volt az EA (NFS) kezébe ad Porsche jogokat, mert így nem jutott el annyi emberhez.
Most már minden stúdió pakolja a játékába és boldogok.

A Disney is itt rontotta el. Mindenkinek jogot kellett volna adni, aki szerintük jó SW játékot akar kiadni, így több helyről dőlt volna a lé is és nem csak egy Battlefront vacakban kellene rágcsálni a csupasz csontot a rajongóknak.
#9
NorbiiiModerátor
Én nagyon szeretnék egy filmes Star Wars játékot, mai grafikával, de jó lenne.
#8
#7: +1, kb. ennyit tudtam/akartam volna max. én is hozzá tenni ehhez a témához
#7
Ahogy én látom:
Régen született néhány SW gyöngyszem, pl a Kotor, Jedi Knight sorozat, Force Unleashed, rengeteg urhajó csata szimulátor, Empire at War, vagy éppenséggel a Republic Commando. Nem kell hogy mindenki szeresse az összeset, rengeteg féle/fajta volt, mindenki megtalálta a magáénak valót, ám manapság pedig, amikor már grafikailag, animáció és mechanikai téren is fejlődött a játékipar, kapunk egy reworkolt BF2-t, ami szerintem sem egy rossz játék (sőt, szerintem marha szórakoztató), de kevés.
Az embereknek újra maradandó Star Wars SINGLEPLAYER(!) játékokra van szükségük, hisz a fent felsorolt játékok óta eltelt 10 év is...
#6
#3: Te menthetetlen vagy, bocsi!
#4
Törölt felhasználó
#3: Veled van a gond, sok műfajban jött ki sw.
#2
#1: Mert valószínűleg akkor nálad kimaradtak a régi de máig is kurta jó, izgalmas, hangulatos + TARTALMAS SW játékok, amik ezt elérték mindenféle mikro-f@szságok, + DLC-tömkelegek megvétele nélkül.

A manapság SW név alatt kiadott szutykok alapján ítélve persze engem sem érdekelnének, h mit kezdenek a SW címmel.
#1
Ez az egesz star wars huha nagyobb hangot kapott kelletenel szvsz