Megvannak a Steam Awards 2017 győztesei

Véget ért a Steam nem éppen szokványos díjkiosztója, ahol furábbnál furább kategóriákban szavazhattak a játékosok. A Cuphead zsebelte be a legtöbb elismerést, két díjat is hazavihetett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
"Álmaimban is kísért"-díj tőlem a Dark Souls 3 kapja mert pár napja játszok vele de van pár álmatlan éjszakám miatta. Abys Watcher Boos fightnál naaaaagyon leragadtam.
#5
Ez a szavazás arról szólt, hogy egy népszerű játékot rakjunk azonos kategóriába 4 nem annyira népszerű játék mellé, és hajrá mehet a szavazás... milyen meglepő az eredmény...
#4
#3: Ezért volt hülyeség alapból megpróbálni lefordítani ezeket a kategóriákat (nem csak itt csinálták ezt), mert egy csomó jelentéstartalom elveszik.

"This award is for the game that has a key component, which when described out of context, seems totally insane, but while playing the game doesn’t even make you bat an eye, because in the moment it makes total sense."

És ahogy nézem, a Steam-es bagázsnak sikerült rendes fordítást rittyentenie, de csak remélni merem, hogy ezt azért nem emelték át, mert a Steam nem engedélyezi:
"Ez a díj annak a játéknak jár, amely egy olyan lényeges összetevővel bír, ami kontextuson kívül leírva teljesen eszelősen hangzik, de a játékot játszva a szemed sem rebben tőle, mert abban a pillanatban totál értelmes."

Itt a teljes lista:
http://store.steampowered.com/SteamAwards/
#3
Rocket League - játékok, amelyekben a történet rengeteg nem éppen logikus húzással csavar a sztorin, és ezen túl tudjuk tenni magunkat

Ez WTF?
#2
Ennél gagyibb lista sem volt még.
#1
Szép és jó ez lista, csak kb. semmi értelme.
Elhiszem, hogy jó jàtékok vannak a listàban, csak nagyrésze nem is 2017-es (tavalyi) megjelenésű.