Először mozog a Total War: Thrones of Britannia

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 4.
  • Videó
Link másolása
Tavaly novemberben jelentette be a Creative Assembly a Total War Saga első részét, a Thrones of Britanniát. Végre megérkezett az első gameplay trailer a 9. századi Britanniában játszódó RTS-ről.

Ahogy az a címből is leszűrhető, a játék Britanniában játszódik a 9. század vérzivataros éveiben. Számos olyan kritikus momentumot élhetünk át, amelyek befolyásolják a Brit-birodalom jövőjét. A készítők tíz játszható frakciót ígérnek: többek között az angolszászok, a skótok, a walesi törzsek és a viking telepesek küzdenek a dominanciáért.

A játékosok szövetségeket köthetnek, egyre nagyobb településeket húzhatnak fel, s a hadsereg felvirágoztatása után hódításba kezdhetnek az eddig legrészletesebb térképen.

A Total War: Thrones of Britannia valamikor idén érkezik PC-re.

Az első ingame előzetes az Edingtonért vívott csata kulcsfigurájára, Alfréd királyra koncentrál:

4.
4.
Hunszi
Látom még mindig nem sikerült ennyi év után sem úgy megoldani a csatákat, hogy a két ellenséges csapat ne úgy harcoljon mint két egymáshoz surlódó beton darab...az első sor harcol a hátsók meg várják a sorukat, ameddig végül valamelyik teljesen elfogy.
3.
3.
kirschakos
Nagyon várom, szerintem kellemes meglepetés lesz :)
2.
2.
razipapi
Én biztos ,hogy befogom szerezni nagy rajongó vagyok, de itt lenne az ideje egy Empire 2/Medieval 3 nak szerintem.
1.
1.
kastorhun
Nem is tudom hogy örüljek e ennek vagy ne, hiszen az Attila Total War eléggé hasonló korban játszódott, pedig ebben a Total War témában több lehetőség lenne ennél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...