Feudal Alloy - középkori metroidvania

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Feudal Alloy egy olyan metroidvania stílusú akció-szerepjáték lesz, amiben egy középkori, fején akváriumot viselő robotot alakítunk. A nem hétköznapi főhős egy nem hétköznapi középkori világban vág neki a kalandoknak.

Mindössze ketten fejlesztik a most bejelentett Feudal Alloyt. A játékban egy Attu nevű farmert alakítunk, aki egy kis falvacskában lakik, ahol földjén többek között napraforgót termeszt. És nem mellesleg robot is. Visszafogott hétköznapi, paraszti életet él, amivel ő teljesen elégedett is, de egy napon fosztogató idegenek dúlják fel otthonát és földjét, ahonnan csak a szerencsének köszönhetően tud elmenekülni. Egyetlen tárgyat, régi kardját tudja csak magával vinni, hogy aztán a biztos halál elől az erdőbe meneküljön. Ezzel pedig kezdetét veszi Attu bosszúhadjárata.

A fejlesztők ígérete szerint egy hatalmas világot járva kell majd lecsapnunk a különböző ellenségekre, főgonoszokra, közben persze mellékküldetéseket teljesíthetünk, fejlődhetünk, új képességeket tanulhatunk. A harcban nemcsak a kaszabolásnak, de a dodge-nak, a gránátoknak és a speciális mozdulatoknak is fontos szerepe lesz, ráadásul a környezet is rejt majd bőven meglepetéseket. A kézzel rajzolt kaland során számos rejtett, titkos aréna és gyűjtögetnivaló vár ránk.

3.
3.
zsocc-nrg
Nagyon király, ötletes cucc! Egy újabb musthave a listán :D
1.
1.
XuChi
Ez zseniàlis. KELL!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...