The Vanishing of Ethan Carter - végre Xboxra is

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Kisebb késéssel, de végre Xbox One-ra is megjelenik a The Astronauts 2014-ben bemutatott sétaszimulátora, a The Vanishing of Ethan Carter. A Microsoft konzoljára szánt változat némi bónuszt is kapni fog.

Eredetileg 2014-ben mutatkozott be a The Vanishing of Ethan Carter, ami hamarosan Xbox One-on is tiszteletét teszi. A természetfeletti dolgokkal és némi horrorral színezett sétaszimulátor ugyanis január 19-én a Microsoft gépén is játszható lesz, ráadásul a narratív-központú kaland Xbox One X-en 4K-támogatást kap, de egy teljesen új, PC-n és PlayStation 4-en valószínűleg csak később elérhető mód, a Free Roam játékmód is Xbox One-exkluzív újdonság lesz.

Így a játékosok végre teljesen szabadon felfedezhetik Red Creek Valley-t és vidékét, miközben nem kell a narratív történetvezetés miatti kötöttségekkel sem foglalkozniuk.

3.
3.
XuChi
Anno végigjàtszottam, nem volt rossz, de soha többet sétaszim. Nekem kell az akció, és itt most nem a cod, bf, szarsàgokra gondolok.
2.
2.
crytek
LOL free room aztán minek az? Így is oda mentem ahova akartam aztán hogy közben xy részen volt történet az kit zavart? Szerintem senkit....

Ez a rakjunk bele valamit az xboxosoknak mert ezer évet késett dolog....
1.
1.
logic5
Hatalmas játék volt, talán az egyik legjobb séta sim! Egyedül az Everybody's gone to the Rapture verseng vele. Nagyon jó a story, és rengeteg jó ötlet volt benne. PC-n a reduxot is kitoltam, nagyon megérte. Aki szereti a jó történetet, és van türelme, annak örök darab!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...