A Forza Horizon fejlesztői dolgoznak a Fable 4-en?

Az év elején az Xbox Live API-jánál történt egy nagyobb szivárgás, az így kikerült adatokból pedig az körvonalazódott ki, hogy a Microsoft bizony már dolgozik a Fable negyedik részén.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#29
#26: Semmit nem tiltogatok. Csak annyit mondtam hogy szerintem felesleges hasonlìtgatni egyiket a màsikhoz. A kettőjük multja ès jelene èg ès föld.
#28
#25: A vilàg amit megalkodtak annak semmi köze az ìròhoz. Màrmint a grafikai megvalòsìtàshoz.
Viszont igen az àlom egy dolog. De nem mindegy a hozzà àllàs. Nem mindegy hogy a sajàtodat hozod lètre(amire modnjuk külsős szakember segìtsègèt kèred) vagy megrendelèsre csinàlsz valamit. Erre èrtettem
#26
#22: Azt, hogy mit mondanak, és mi az igazság nem egy és ugyanaz. De teljesen mindegy, a végeredmény a fontos, ami látva az elismeréseket messze átlagon felüli.

Viszont az, hogy itt tiltogatod, hogy hasonlítsanak hozzá valamit, bocsi, de kicsit nevetséges :D
#27
#22: Azt, hogy mit mondanak, és mi az igazság nem egy és ugyanaz. De teljesen mindegy, a végeredmény a fontos, ami látva az elismeréseket messze átlagon felüli.

Viszont az, hogy itt tiltogatod, hogy hasonlítsanak hozzá valamit, bocsi, de kicsit nevetséges :D
#24
#23: Nem az a lènyeg hogy egy scifi-hez mekkora tudomàny kell. Hanem pont az hogy amivel tömve vagyunk is lehet kiemelkedőt alkotni HA maga a studiò vàgya egy ilyen vilàg ès nem kiadjàk nekik.

Semmi ilyesmi nem volt a mondandòban illetve nem àllt szàndèkomban ezt sugallni. Csak annyi hogy teljesen felesleges pàrhuzamot felàllìtani. Főleg ùgy hogy senki semmit nem tud. Majd ha megjelenik ès megszòlalnak a fejlesztők akkor esetleg.
#22
#20: A Guerilla àlmodta meg a vilàgot ezt az e3 utàni sony konferenciàn, a Guerilla interjùnàl visszanèzheted fent van youtube-on.
A mondandòd többi rèszère csak annyi a vàlaszom hogy nem èrtem ez most mi akar lenni. A kèrdèseimre nem vàlaszoltàl. Ugyanis csak kèrdèseket tettem fel arra vonatkozòan hogy felesleges a Guerilla es PG között pàrhuzamot vonni. Rèvèn ahogy te is ìrtad senki nem tud semmit.

Bizotos lehetsz benne hogy akkora összeget amibe mèg egy Ubi is belepirulna
#21
Ez ugye most csak egy rossz vicc?
Az első része a mai napig az egyik kedvencem, pc játékosként a második rész kimaradt, és fel nem fogom hogy miért a rosszabbul sikerült 3. részt adták ki pc-re, a körökkel jobb 2. helyett.
#19
#17: Jogos viszont azt nem szabad elfelejteni hogy maga a Guerilla akart vàltani ès a HZ a sajàt àlmuk volt amire a sony àldàsàt adta ès minden tàmogatàst megkaptak mind pènzben mind munkaerőben.
Ezzel ellentètben a Fable-t most rà sòztàk egy studiòra, vagy a stùdio lobbizott èrte? A microsoft ugyanùgy fogja tàmogatni őket -kis tùlzàssal, kifogyhatatlan anyagi forràssal? Vagy van egy X keret?- mint a sony a belsős stùdiòit?
#18
#17: Főleg mert itt nem is arról van szó, hogy a jelenlegi csapat egy az egyben átáll erre. Ugyanúgy készül a következő FH, egy másik csapat készíti a Fable-t (már ha azon dolgoznak).
#17
#14: A Guerilla ezzel megtudott birkózni, pedig ők is teljesen más stílusú játékot csináltak, szóval én simán megszavazom nekik a bizalmat.
#16
#14: Ennek fényében viszont kijelenthetjük, hogy jó ötlet, hogy más csiszolgassa tovább ezt a szériát, nem?
#13
#7: A 2.resze volt a legjobb pedig. A 3, na az már tényleg szemét volt...
Angry Joe jól el is mondja miért.
#12
#7: 2 része nagyon jó pedig. Nem is értem miért nem adták ki újra mindenre...Kicsit felpimpelik a grafikát és raklap eladás lenne...
#11
Jöhet, a második részét imádtam :)