CES 2018: Nagy bejelentésre készül a HTC

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 7.
  • Hardver
Link másolása
Ugyan a tavalyi esztendő kicsit visszafogottabb volt VR-fronton, azért a nagyobb gyártók továbbra sem ülnek a babérjaikon. A jövő héten kezdődő Consumer Electronics Show-n a HTC biztosan bejelent valamit a Vive kapcsán.

A HTC saját Twitter-oldalán harangozta be, hogy jövő héten hétfőn a Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n mutatják be a HTC Vive új változatát. Legalábbis a bejegyzés erre enged következtetni, a képen ugyanis nemigen lehet félreérteni a felbontásra vonatkozó utalást, ami előrevetíti, hogy egy akár 4K-s felbontásra is képes VR-szemüveget leplez le a cég.

Emellett talán végre a különálló VR headset, a Vive Focus is kap egy nyugati megjelenési időpontot, mert egyelőre csak Kínában kapható az augusztusban bejelentett kütyü. Új árcsökkenésre viszont nem érdemes számítani, hiszen szintén augusztusban csökkent a Vive ára, méghozzá 200 dollárral.

5.
5.
Grabowsky30+
#2: Amíg nem próbálja valaki a VR/szimulátorozás kombót addig úgy sem érti meg, hogy milyen élményt ad! Több mint egy éve van oculusom azóta nem tudok autószimulátorral monitoron játszani, egyszerűen nem adja már úgy!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...