Öt perc a Metal Gear Survive egyjátékos módjával

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 8.
  • Videó
Link másolása
Habár a Konami javarészt a multiplayer módot mutogatta eddig a Metal Gear Survive-ból, a játékban egyjátékos kampány is helyet kap majd - a most következő előzetes ebből ad ízelítőt.

A durván hatperces kedvcsinálóban láthatunk egy-két átvezetőt, beleáshatjuk magunkat a craftolás és a bázisépítés rejtelmeibe, és persze a klasszikus lopakodás és a kevésbé klasszikus zombiháború is előtérbe kerül.

Leghamarabb egyébként január 18-án próbálhatjuk ki a játékot a konzolos bétateszt keretein belül, míg a megjelenés február 22-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

21.
21.
Thor Vath
Fujj. Ezt a szégyent... Mivé tették ezek a Metal Geart. A Metal Gear Gokart vajon mikor jön?
20.
20.
#19: Azt remélem én is és ebbe 100, hogy belebuknak, gyalázat az egész valóban.
Kb; az egész nem lesz több annál, hogy van egy ilyen bázisod és akkor ott ökörködsz és véded ki a zombitámadásokat.
De ez is...mintha a Dead Island-ből lopták volna komolyan, meg még a zombik kinézetét is.
Persze attól rohadtul messze van.
Ez úgy saccolva kb; olyan mint az az új Alone in the Dark volt XD
19.
19.
A Pulyka
#18: Viszont nem gondoltam volna, hogy 2018-ban meg latok ilyen pocsek rag doll animaciot, vagy minek koszonheto, hogy ahogy elcsuszik a zombi, ugyanabban a testhelyzetben zuhan tovabb. A grafika okadek, mondjuk a japok sosem errol voltak hiresek. Az egesz kivitelezese tripla zs kategorias. Remelem hatalmasat hasalnak rajta, es moggondoljak vegre, hogy odaadjak a Silent hill jogokat olyanoknak, akik meg tudnanak vele kezdeni valamit.
17.
17.
A Pulyka
Az a slippery platform csapda 4:17-nel fenomenalis :D
15.
15.
PS4jacksony
Hát ez meg mi a hentelde ????


Agyatlan káosz az egész szerintem semmi köze a Metal Gear világához....

14.
14.
Mekee85
Komolyan mindenki vegye meg, és egyből refundolja, azt a statisztikát kenjék a hajukra utána... :D
13.
13.
br1Koo
Szegény Kojima.. Gusztustalan amit a Konami megenged magának.
12.
12.
kopic
Simán év játéka. 90 feletti ertekelesekkel
11.
11.
BandiSecurity86
Hát neken nagyon teccik a video alapján!Igaz most toltam ki a Metal Geart 5.Amit 2 évig hallogattam,mert féltem a sok negativ véleménytől,hogy csalodás lesz számomra is.
Így útolag nagy hiba volt!A Metal Gear 5 nálam a szin tiszta gameplay csúcsra járatásaként fog bevésődni.
Eddig kerültem ezt a Survive mellékágat én is mert kb úgy voltam vele mint a többség,hogy ez tutti valami borzalom lesz....
Ez a video visszont gameplayben nagyon adja számomra.Szerintem tisztára olyan mint az 5.rész csak pörgösebb talán!?Persze a fura lények is furcsán hathatnak majd nekem is,de nekem ez is nagyon teccet a video allatt.Az biztos hogy mostmár ez a játék is érdekelni fog engemet.:)
10.
10.
#9: ezt pedig az esetleges

*ezt pedig NEM az esetleges

Bocsi XD
9.
9.
#8: Egy fogatlan kamionsofőr szebbet szarik ennél!

(ezt pedig az esetleges olyan olvasók ellen írom, akik kamionsofőrök, nem személyeskedés fiúk, de akkor is)
8.
8.
Yanez
Ilyen szemetet ingyen is találok, elég csak bármelyik utcai kukába nyúlni. Ha fizetnének érte, akkor sem játszanék vele. Max ha ez lenne az egyetlen videojáték a bolygón.
7.
7.
#1: +1
Utána végignéztem a videót, komolyan mondom ez a védd meg a bázist cucc benne...ez lesz a sztori vagy mi? XD
Ott lopakodsz a semmibe, csapod szét a MI kreálás eme szégyenfoltjait még tojj is a gatyádba az izgalomtól, mert még a zombik is csak a megszokott a rusnya fejrobbanós porbafingók?

1 dollárosan majd megveszem, 2 hét alatt ott végzi.
6.
6.
2.20-30 között az a zombiklisé...jóságos ég.
ZS kategóriás gagyit csinálnak ebből is.
Gáz úgy ahogy van.
4.
4.
Dízel
Nagy vicc az egész. Viszont nevetni mégsem tudok, mert a metal gear frenchast igy megerőszakolni... Ott volt még igen a revengeance, de az is mi volt? egy mgs világba játszódó valami...
3.
3.
crytek
#1: A játékipar többször bizonyította és teszi is mindig.
Elég a név és a sok balga venni fogja....

Ez a Konami olyan debil, hogy az már fáj nem veszik észre a népnek Silen Hillek kellenek a régiek felújítva értelmes modon nem mint a HD Collection vagy új rész stb. Ez van :(
2.
2.
Én meg azt nem értem, hogy miért kellett a Metal Gear-nek ennyire megváltoznia és beleállnia a földbe...? Én az első hármat szerettem nagyon, a negyedik is azért j ó volt rajongóként... De az 5 és ezzel a széria vége, meg ezek a multijátékok, mint ez?

Nekem nem ezt jelenti ez a név és ez a széria. 100%, hogy rá sem nézek erre a játékra.
1.
1.
azureknight0715
Nem tudom, hogy ezzel a játékkal mit akarnak csinálni, de szerintem maguk sem tudják. Az mgs Kojima nélkül nem fog müködni, ez már most látszik a videoból. Zombik vagy micsodák már elégé lejárt lemez, kívéve ha azt nem tezsik egyedivé pl majd a Days Gone ami már most messze igényesebb játéknak tünik ennél a tucat szarnál. Egyjátékos kampány, kb senkit nem fog érdekelni, nem mintha a multiplayer igen. Merem állítani hogy ezután már nem fognak nagyon játékokat csinálni csak mobilra. Remélem legalább a Silent Hill jogokat majd eladják egy jáétkokhoz értő cégnek. Amúgy mielött valaki félreértené, a gyülöletem feléjük nem Kojima távozása miatt van, hanem hogy számomra az egyik kedvenc játékszériát a Silent Hillt hagyták eltünni. A silen hill régen a resident evillel volt egyszinten az egyik legjobb túlélő horror volt. Most hol van? Ja igen sehol... GG Konami!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...