Ismét életjelet adott a Halo-tévésorozat

Ötödik éve már, hogy a Microsoft bejelentette, készül az élőszereplős Halo-tévésorozat, és bár azóta semmi érdemi részlet nem látott napvilágot, az alkotók azért évről évre bejelentkeznek, hogy minden rendben, haladnak a munkálatok.

Legutóbb épp tavaly nyáron hallhattuk, hogy öt év ide vagy oda, a sorozat tényleg készül és minden rendben a projekttel. Ezúttal a szériát gyártó Showtime illetékesei voltak soron, így a csatorna vezetője, David Nevins nyilatkozott a TV Guide-nak. Mint mondta, nagyon is komolyan dolgoznak a sorozaton, az egész projekt aktív fejlesztés alatt áll. Ezt a programszervező Gary Levine is megerősítette, aki annyival egészítette ki főnökét, hogy nagyon elégedettek azzal, amit eddig láttak a sorozatból, szerintük nagyon tetszeni fog a Halo-rajongóknak is a végeredmény, de a Showtime nézői is pont azt kapják, amit a csatornától már megszokhattak.

A munkálatokat állítólag még mindig Steven Spielberg felügyeli, de ugye korábban már más nagyobb neveknek is beletört a bicskája a Halo-franchise-ba. Peter Jackson Halo Chronicles projektjét még 2009-ben törölték, a Halo: Nightfall nem lett átütő siker, így továbbra is a Halo: Forward Unto Dawn az egyetlen értékelhető élőszereplős adaptáció.

2 komment - szólj hozzá!