Ismét életjelet adott a Halo-tévésorozat

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Ötödik éve már, hogy a Microsoft bejelentette, készül az élőszereplős Halo-tévésorozat, és bár azóta semmi érdemi részlet nem látott napvilágot, az alkotók azért évről évre bejelentkeznek, hogy minden rendben, haladnak a munkálatok.

Legutóbb épp tavaly nyáron hallhattuk, hogy öt év ide vagy oda, a sorozat tényleg készül és minden rendben a projekttel. Ezúttal a szériát gyártó Showtime illetékesei voltak soron, így a csatorna vezetője, David Nevins nyilatkozott a TV Guide-nak. Mint mondta, nagyon is komolyan dolgoznak a sorozaton, az egész projekt aktív fejlesztés alatt áll. Ezt a programszervező Gary Levine is megerősítette, aki annyival egészítette ki főnökét, hogy nagyon elégedettek azzal, amit eddig láttak a sorozatból, szerintük nagyon tetszeni fog a Halo-rajongóknak is a végeredmény, de a Showtime nézői is pont azt kapják, amit a csatornától már megszokhattak.

A munkálatokat állítólag még mindig Steven Spielberg felügyeli, de ugye korábban már más nagyobb neveknek is beletört a bicskája a Halo-franchise-ba. Peter Jackson Halo Chronicles projektjét még 2009-ben törölték, a Halo: Nightfall nem lett átütő siker, így továbbra is a Halo: Forward Unto Dawn az egyetlen értékelhető élőszereplős adaptáció.

2.
2.
kopic
Komik alapján látszik mennyi embert érdekel a Halo
1.
1.
markoci555
azt hiszem én láttam azt a forward unto dawn-t, és ha értékelhető alatt azt értitek, hogy sz*r, akkor igazatok is van... egyáltalán nem lett jó, viszont ugyan úgy mint más játékoknál youtube-on lehet találni pár igazán jó kisvideót, szerintem azoknál jobbat nem is kell várni ilyen téren, de ne legyen igazam és jöjjön végre valami fasza film
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...