CES 2018: Razer Project Linda - laptop a telefonból

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 10.
  • Hardver
Link másolása
Nem múlhat el úgy a CES, hogy a Razer nem villant valamilyen fura prototípust, idén pedig a Project Linda kapta azt a feladatot, hogy elcsavarja a játékosok fejét. Ezúttal egy dokkolót készített a cég, amely laptoppá alakítja a gamer telefonját.

A Linda maga a Razer Blade Stealth-re emlékeztet, az első számú különbséget pedig az jelenti, hogy a tapipad helyére egy dokkoló került, amelybe a Razer Phone-t ültethetjük bele. A készülék USB-C-n keresztül csatlakozik a kiegészítőhöz, ami ezáltal egy androidos laptoppá válik: a telefon kijelzőjének tartalma a dokkoló képernyőjén jelenik meg, a tapipad a Razer Phone lesz, a támogatott játékoknál pedig másodlagos megjelenítőként funkcionál.

A Linda nagy hátránya egyelőre, hogy a beépített képernyője mindössze 1080p felbontásra és 60 Hz-es képfrissítésre képes, jóllehet a Razer Phone kijelzője az 1440p-t és a 120 Hz-t is támogatja, illetve ennek megfelelő vas került bele. A dokkoló egyébként nem rendelkezik saját hardverrel, mindössze egy 200 GB-os SSD-t és egy lítium-ion akkumulátort találunk benne, amely háromszor képes feltölteni a Razer Phone-t.

A Chroma-támogatást élvező billentyűzet tökéletesen használható a Razer Phone-nal, emellett egeret is dughatunk az eszközre, továbbá egy 3,5 milliméteres jackdugót és egy 3.0-s USB-csatlakozót is találunk rajta.

Habár a Razer prototípusai általában nem kerülnek piacra, a Linda az elmúlt évek egyik legföldhözragadtabb próbálkozása, így nem lennénk meglepve, ha végül elkezdené árulni a cég.

1.
1.
mdr88
ASUS PadFone némi extrával........
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...