Assassin's Creed: Rogue Remastered bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi értesülések, a Ubisoft tényleg felújítja az Assassin's Creed: Rogue-ot, a remastered-változat márciusban landol PS4-en és Xbox One-on. Az erősebb konzolokon 4K-támogatásnak is örülhetünk.

A poént ugyan már több pletyka is lelőtte, de most már hivatalossá vált: érkezik az Assassin's Creed: Rogue Remastered, ráadásul csak két hónapot kell várni a PS4-re és Xbox One-ra készülő kiadásra. A fejlesztést a Ubisoft Sofia végzi - ugyanaz a csapat, amelyik az alapjátékot is készítette.

A felújított változat nagyobb felbontással (1080p), részletesebb környezettel, továbbfejlesztett effektekkel és textúrákkal operál. PS4 Prón és Xbox One X-en 4K-támogatásnak is örülhetünk.

A felturbózott grafika mellett tartalmilag is teljes csomagot kapunk, azaz az összes eddig megjelent DLC a miénk lesz, beleértve az Armor of Sir Gunn küldetést és a Siege of Fort de Sable bónuszmissziókat, valamint az új fegyvereket, öltözékeket és kozmetikai elemeket magában foglaló Master Templar és Explorer Pack is bekerül a kalapba.

A pontos megjelenési dátum március 20.

17.
17.
Ezt a játékot még elkezdtem, de nem vittem végig. Mondhatjuk úgy is, hogy 3-4 óra után abbahagytam örökre, pedig különösebben semmi baj nincsen vele. Korábban még az AC3-at játszottam ki, ami tetszett, most viszont az Origins beszerzésén gondolkodok. Ez a Rogue meg biztosan furcsa visszalépés lesz a rajongóknak az új rész után.

Arról meg nem is beszélve, hogy az Ubi nagy erőkkel dolgozik a sorozat kvázi újraélesztésén, hatalmas változtatásokat végeztek a játékon, felhívták rá a figyelmet... És kiadnak rá egy remastert abból a korszakból, amikor a legjobban meg volt fáradva a széria. Nem biztos, hogy használ.
14.
14.
logic5
#10: Gyerekek..... Konzol hír.... Aki konzolon játszik, az nem 21:9-es kijelzővel tolja. Ha meg igen, meg is érdemli :D Hihetetlenek vagytok :D
13.
13.
LexerTheFirst
#11: Nem, sajnos egyik konzol sem támogatja a 21:9-es képarányt. Mondjuk ezt javíthatnák, na mindegy.
12.
12.
LexerTheFirst
#10: Valószínűleg nem egy remaster lesz ami elhozza ezt a képarányú, de a remény hal meg utoljára :-)
11.
11.
csongor1996
#10: Van konzolon egyetlen játék ami támogatná a 21:9-et?
10.
10.
Grabowsky30+
És vajon 21:9-es támogatás lesz benne? Mert ez eddig nem volt az ubi erőssége!
6.
6.
LexerTheFirst
#2: Egyetértek én is Veled, de a rouge-nak egyedi története van, hátha ez egy kicsit megdobja az eladásokat :-)
4.
4.
Gykrizsi
Én is nagyon örülök neki, mert nekem is kimaradt ez a rész, és elég sok jót hallottam róla.
3.
3.
Gaboo77
#1: Akkor nem szóltam! Te vagy a magyarázat! :)
2.
2.
Gaboo77
Nem látom létjogosultságát, de hajrá! Van amikor érthető, de sokszor nem tudom minek remasterelni egy pár éves játékot, ami egy picit szebb lesz. Biztos van aki soha nem játszott vele és megveszi, de kétlem, hogy jelentősebb bevételt bonyolítana. A Black Falaget ingyen adják ezért meg fizet bárki?!
1.
1.
LexerTheFirst
De jó, úgy vágytam erre a játékra, csak a PC-m gyenge az értékelhető grafikához, PS4-en pedig nem volt eddig! Nagyon várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...