Meghosszabbíthatják a Dragon Ball FighterZ bétáját

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 15.
  • Korai verzió
Link másolása
A zárt bétateszteléshez hasonlóan a nyílt próba alatt sem szerepeltek fényesen a Dragon Ball FighterZ szerverei, ezért a fejlesztők részéről felmerült, hogy meghosszabbítják a tesztidőszakot.

Január 13. óta zajlik a Dragon Ball FighterZ nyílt bétatesztelése, a zárt próbához hasonlóan azonban most sem működnek zökkenőmentesen a szerverek. A Bandai Namco amerikai részlege a Twitteren ismerte el mindezt, és nem zárta ki, hogy meghosszabbítják a bétateszt időtartamát.

"A csapatunk keményen dolgozik a nyílt béta optimalizálásán, de belefutott néhány olyan hibába, amit nem lehet gyorsan megoldani, így a türelmeteket kérjük a következő szerverfrissítésig. A teszt online marad, így azok a játékosok, akik be tudnak jelentkezni, folytathatják a játékot, ha viszont nem tudjuk elhárítani a problémát belátható időn belül, fontolóra vesszük a próbaidőszak meghosszabbítását" - írták a közleményükben.

A bétateszt az eredeti tervek szerint január 16-án, reggel 9 órakor ért volna véget magyar idő szerint - ha valóban változik az időpont, frissítjük a hírt!

1.
1.
kamgecam
Csak konzolokon van beta teszt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...