Új stúdiót alapítottak a Driveclub fejlesztői

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Számos korábbi Motorstorm- és Driveclub-fejlesztőt felvonultató stúdiót nyitottak Liverpoolban. A Wushu Studios azonban nem versenyjátékot készít majd, hanem egy sci-fi témájú alkotást az Unreal Engine 4-gyel.

A néhai Evolution Studios három kulcsfigurája nem ült sokáig a babérjain, új irodát nyitottak Liverpoolban Wushu Studios néven. A csapat első munkája egy sci-fi anyag lesz, a srácok tehát félreteszik az autóversenyeket, és valami újba vágnak.

A stúdió vezetője Alan McDermott, a design direktor Nigel Kershaw, a vezető művészeti rendező pedig Stuart Trevor lesz. Korábban mindhárman a Motorstorm-sorozaton és a Driveclubon dolgoztak. A Wushuhoz igazolt Alex Figini, a BioWare korábbi koncepcióművésze is.

A csapat jelenleg 11 tagot foglalkoztat, de folyamatosan bővülnek. A céljuk az, hogy eltávolodjanak az AAA-kategóriától, helyette az érdekes mechanikákra és az egyedülálló koncepciókra gyúrnak rá.

Első játékukról még nagyon keveset tudunk. A prototípus fejlesztésének 2017 szeptemberében vágtak neki az Unreal Engine 4-gyel. Az anyag "szeszélyesnek és váratlannak" ígérkezik a sci-fi műfajon belül.

3.
3.
Slik
senkit nem erdekel a pc :D
1.
1.
crytek
Ha nem jön pc-re... nem pálya
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...