Multiplayer móddal erősít a Stardew Valley

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 16.
  • Hír
Link másolása
Eric "ConcernedApe" Barone, a Stardew Valley alkotója a Twitteren jelentette be, hogy az év első negyedében egy hatalmas frissítést kap a játék, aminek keretein belül négyfős LAN-támogatással és online multiplayer móddal erősít a játék.

Eric "ConcernedApe" Barone egyszemélyes projektje, a Stardew Valley az elmúlt évek egyik legkellemesebb indie-meglepetése volt, az alkotó pedig gondoskodik róla, hogy a rajongók igényei hosszútávon ki legyenek elégítve.

ConcernedApe már tavaly is több alkalommal beszélt jövőbeli terveiről, amelyek között nemcsak az egyjátékos módot érintő változások, hanem az online mód fejlesztéseit is beharangozta. Egy friss Twitter-bejegyzés szerint mindkettő vészesen közel van, ami azt jelenti, hogy az idei esztendő első negyedévében egy masszív tesztelés után végre befut a Stardew Valley multiplayer játékmódja, ami nem csak négyfős LAN-támogatást, hanem online lehetőségeket is kapni fog. A bejegyzés szerint a netkód már nagyon jól áll, és mivel az egyjátékos tartalmak fejlesztésével már végzett ConcernedApe, minden erejét annak simításaira fogja szánni.

A frissítés természetesen ingyenes lesz és minden platformon elérhető lesz.

2.
2.
psy123
#1: csak még ezt a napot végigcsinálom és tényleg befejezem :D
1.
1.
Juha
Ez egy nagyon jó játék, sokat játszottam vele, míg babavárásban voltunk (na meg amíg szülés után 4 napig bent voltak), de kib*****tul leköt, nem tudsz felállni mellőle, így sajnos hanyagolom egy ideje...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...