Fable - egyre biztosabb, hogy feltámad a sorozat

Az Eurogamer Microsofthoz közelálló forrásokra hivatkozva gyakorlatilag megerősítette, hogy a Forza Horizon-sorozatot készítő Playground Games tényleg egy új Fable-játékon dolgozik.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#13
#12: Hát én béta teszteltem és szerettem! A vége felé már elég jó volt, kezdett sztorija lenni, stb. Effektíve kész volt mikor kinyírták. A többivel egyetértek! Nem lesz egyszerű ezt visszahozni ennyi év után. Nem is hiszem, hogy folytatás lesz, hanem ez is egy reboot szerintem. Csak félek, hogy elcseszik...de ne úgy legyen!
#12
#1: A lelövése? Egyáltalán nem volt az. Szélnek ereszteni amiatt egy csapatot, mert az MS hülye? Na az az volt! Miután ez megtörtént, meggondolják magukat, hogy mégis csak kéne egy Fable, tegyük ezt meg a Lionhead nélkül? Szintén...
Mint lejjebb írták is már, rájuk volt ez erőltetve, nem igazán akarták ezt ők se.

Én most azért sajnálom szegényeket, kérdezték is az egyik egykori Lionhead-est, hogy mit szól ehhez és hát ugye muszáj volt elmondania, hogy örül hogy egy másik szintén brit stúdióhoz került a cím, de ugyanakkor azért zavarta is, hogy most ez akkor mi?
#11
#9: "Régi csapat"
Akik a régi Fable részeken dolgoztak, azokból alapból nem maradhatott sok szerintem.
#10
#8: MS kijelentette, hogy a saját HZD kaliberu játékot szeretne, ezért is támogatják az új Fable-t keményen.
#9
#1: Én már az xbox-ot is az első rész miatt vettem meg. :)
Ennek ellenére azért aggódom kicsit, hogy nem a régi csapat csinálja. De hátha...
#7
#3: Maguk a fejlesztők se élvezték a fejlesztését, mondták hogy a legnagyobb gondot az mmo jellege jelentette. Pl: Nem tudták hogy a fegyvereket/ellenfeleket hogyan kellene szintezni.
#6
#4: Nem is lenne gond ha több évig csinálják.
Csak hát, a Fable sose volt igazán RPG, inkább akció/kaland játéknak mondanám, kíváncsi leszek hogy most közelebb viszik e az rpg műfajhoz.
Kicsit még félek a bejárható terület méretétől, manapság divat minden 2. játéknak open worldnek lennie, ezek mellett a Fable játékok (főleg az első rész) sose voltak annyira nagyon.
#5
#1: Sztem nem volt az.
Olvastam több helyen is hogy béta alapján nagyon nem állt össze egy egésszé a játék. Az rpg része nem igazan működött, stb...
#4
"egy történet -és karakterközpontú, nyitott világú kaland szerepjáték lesz"
Úgy legyen !

Mire megjelenik, az sajnos biztos lesz 2021 vege, kövi generációs X-re és talán XO-ra.
#3
#1: Dehogy volt hülyeség. A fable sosem a multiról szólt ez meg elvitték volna netes ótvar írányba..
#2
Hú de meglepődtem!
Valahogy logikusnak tűnt a dolog.
De remélem hogy nem az a Forzás csapat csinálja mint ahogy a pletykák szóltak, de akik mindenképp térjenek vissza az a zeneszerző páros Russell Shaw és Danny Elfman.
#1
Hát ez volt az a játék amiért anno Xbox 360-at vettem. Kíváncsi leszek mi lesz ebből. A Fable Legends lelövése nagy hülyeség volt...