Februárban jelenik meg a felújított Age of Empires

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Eredetileg tavaly októberben kellett volna bemutatkoznia az Age of Empires: Definitive Editionnek, de a húszéves legenda igényes újrázása végül több időt igényelt. A várakozásnak lassan vége, jövő hónapban jön a felújított kiadás.

A Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy az eredetileg tavaly október végére várt, majd végül az extra fejlesztési idő igénye miatt megcsúszott Age of Empires: Definitive Edition premierje most már nincs messze. A felújított kiadás február 20-án mutatkozik be.

A redmondiak ezúttal is kellő tisztelettel és odafigyeléssel nyúltak a klasszikus alapanyaghoz, így teljes körű renoválást kapnak majd a rajongók. A játék ezúttal már 4K-ban is élvezhető lesz, de újravették és hangszerelték az eredeti hangokat és zenéket is. Megújul a kampányszerkesztő is, aminek köszönhetően még egyszerűbb lesz saját küldetéseket gyártani, majd azokat megosztani a többi játékossal. Az Xbox Live jóvoltából az online élmény is szórakoztatóbbnak ígérkezik, de a LAN-támogatás sem marad ki, továbbá maga a játékmenet is alaposan megváltozik, így kicsit újra is kell majd tanulni a játékot.

17.
17.
MzperXD
Majd kiderül milyen lett, de az is nagy előnye lehetne ha nem lenne nagy a gépigény!
AOE 2 még p1 166Mhz 32mb ram-al simán ment. Nem hiszem hogy 3d-ben keszulne el az első rész felújítása, viszont nem igazán értem miért kell ilyen erős gép az előzetes gépigényekben (persze sose stimmel igazán, de azért lehet belőle következtetni).
Akinek gamer gépe van valószínüleg van mivel játszania, inkább az átlag felhasználókat céloznám a helyükben. AOE 1 felújítását még 4K-ban is meg lehet úgy csinálni, hogy egy Win 10-et futtatni képes gépen elinduljon.
16.
16.
patka21991
#14: Tényleg ott van az ajánlottnál a 16 giga ram :D de az is vicces amit bekereteztél, 10,2 mega helyet foglal a játék :D
15.
15.
GAMEROD
Épp ideje, de azért jobb lett volna ha már 3D-s motorra teszik, mert néha meg se lehet különböztetni az eredetitől az újat. Remélem a csítek megmaradnak, a bigdaddy és a photon man.
14.
14.
Ooorky
Lőttem egy screenshot-ot, 4GB a minimum, nem az ajánlott :D

http://www.kephost.com/images/2018/01/19/microsoft_age_of_def.jpg
12.
12.
Ooorky
#11: Windows store-t Win10-en.
11.
11.
Juha
#2: Nem tudom te mit néztél, de 4GB RAM az ajánlott, lehet te a régit láttad, ahol 16 MB volt a RAM igény ☺
10.
10.
mestermagyar
#8: Ha konkrét Nintendo konkurenciáról van szó akkor a "GPD Win" meg generációról generációra alkalmasabb. Nem holmi windows-only lockolt szar hanem egy teljes értékű x86-x64-es PC beépített kontrollerrel és billentyűzettel.
8.
8.
Ooorky
PS-nél, meg Switch-nél ott vannak az exkluzívok amik miatt az utóbbi különösen csábítónak tűnik, de az xbox semmit se tud felmutatni a jelenleg.
+Én PC-n rts-eket, mmo-kat monitoron egér+bill.-lel tolom; akció, rally játékoknál meg átváltok a tv-re és beizzítom az x360 kontrollert.
Munkahelyre magammal viszem a notebook-ot és a kisebb gépigényű steam/gog játékaimmal ott is játszhatok, konzolok közül ezt egyedül a Nintendoé tudja megtenni.
4.
4.
McDuff
Tudom hülye kérdés,de az MS-ről van szó: Ez jön netán Xbox-ra is?
3.
3.
crytek
#2: Amióta létezik pc-s gépigény megtanulhattad volna hogy 99%-ban közük sincs a valósághoz.
2.
2.
Ooorky
Elő akartam rendelni, de 16GB ram és 4 magos processzor az ajánlott...
Ez nevetséges egy 2D-s stratégiánál, még a Cossacks 3 is simán fut az i3-as notebook-omon 8GB rammal, igaz néha beröccen mikor 5-6000 katona lövi egymást :D .
1.
1.
crytek
Szegény degenerált M$

Mire gondoltak megint....


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...