Blogajánló: Sokadik felvonás

Link másolása
Új év, új lehetőségek és egy új Blogajánló. Bár a formátum egyelőre nem végleges, és még sok minden változhat a következő hetekben, már most szemezgethettek a blogszekció legjobbjaiból.

Rég volt már, hogy szöveges Blogajánlót írtam, viszont nagyon úgy tűnik, hogy újra heti rendszerességgel fog jelentkezni a rovat: Yanez Blog Marathon felhívása és az alatta lévő kommentek késztettek arra, hogy visszatérjek.

Mivel hirtelen felindulásból született a döntés, konkrét és részletes tervekkel nem igazán készültem, bár természetesen gondolkodtam a témán a napokban. Mivel a Blogajánlóban végül is ti és a blogjaitok a főszereplők, arra jutottam, hogy döntsük el együtt, milyen is legyen a formátum!

Egy valami biztos, heti rendszerességgel, vasárnaponként fogok jelentkezni, a többi viszont a közösségen múlik. Ha úgy tetszik, akkor csak heti egy blogot emelek ki, de akár lehet úgy is, hogy beszámolok a blogszekció heti terméséről. Sőt, akár visszatérhetünk az egyszerű, főoldalra linkelős módszerhez is, ha az jobban tetszik.

Ezért első alakalommal úgy döntöttem, hogy nem hagyok ki senkit és a héten megjelent összes blogot kiemelem. Jövő héttől kezdve azonban szeretnék már valamilyen egységes formátumot kialakítani, így kérem, hogy osszátok meg a véleményeteket kommentben vagy privát üzenetben.

Következzenek tehát az eheti blogok:

Blog Marathon Felhívás - Yanez kreatív formában volt, és magára vállalta egy blogmaraton megszervezését. Jövő héten már ki is kerül az első anyag, ettől függetlenül azonban még mindig lehet jelentkezni az eseményre. Szabályok és részletek a blogon belül.

Resident Evil 4 élménybeszámoló - Gora egy igazi klasszikusról, a Resident Evil-sorozat negyedik részéről emlékezett meg. Az évek során több felújított változat is napvilágot látott már a játékból, ezekre írásában külön kitér. Ha nem játszottál a cuccal, érdemes benézned, hátha kedvet kapsz hozzá!

Kedvenc autós játékaim: The Crew - FrankBlack szokásához híven egy elképesztően hosszú írással jelentkezett, melyben a Ubisoft 2014-es autós címével foglalkozik. Nemcsak bemutató, de egy igazi élménybeszámoló, melyben tényleg minden részletre kiterjedően foglalkozik a játékkal.

Solomon barátunk több bloggal is készült: először is kiemelném a Blog challenge, blogajánlók és a fránya kommentek... című írását, melyben a blogolásról és úgy általában a blogszekcióról értekezik. Ha tetszik az írás, érdemes a kommentekbe is beleolvasni, van pár jó hozzászólás. Másik blogjában az állatvilág érdekességeivel foglalkozik, valamint a beszédes című 5 jó csaj reggelire +1 csirkecomb is tőle érkezett.

A '90-es évek tíz legjobb képregényfilmje - régi blogírónk maktub is előállt egy új anyaggal a héten. Ezúttal sokak kedvencével, egy top 10-es listával villantott, melyben 90-es évek képregény-filmjeiről mesél. Őszintén megmondom, én némelyik moziról nem is gondoltam, hogy képregény-feldolgozás, így számomra mindenképp informatív volt az írás. Nézz rá te is, hátha találsz valami érdekességet!

Rise of the Tomb Kings - Necreon egy méretes blogban emlékezik meg a Total War: Warhammer II első fizetős DLC-jéről. Még ha a játék nem is érdekel, akkor is feltétlenül nézz rá az anyagra, mert a blogmotor hiányosságai ellenére egy rendkívül igényes írással jelentkezett. Videók, képek, gifek mindenhol, csak gratulálni tudok ahhoz, amit összehozott!

Nos, ennyi lett volna az eheti blogajánló. Jövő héten ugyanitt ugyanekkor jelentkezek, remélhetőleg már a végleges formátummal. Addig is írjatok szép blogokat és látogassátok gyakran a blogszekciót!

3.
3.
#2: Bizony akkora XD
Jól indul az év mégis :)
2.
2.
Yanez
Köszönjük az ajánlót! Ez most nekünk akkora esemény, mint Dicaprio számára az oscar díj volt.

Szerintem egy vasárnapi blogajánló a hét legjobb termésével jó ötlet. Pont, mint régen. :)
1.
1.
Necreon
http://i.imgur.com/Q2h1AYf.jpg <3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...