Rajongók támasztják fel a P.T.-t

Egy moddercsapat azon dolgozik, hogy feltámasszák a P.T.-t a negyedik generációs Unreal Engine közreműködésével. Ha nem töltötted le időben, vagy letörölted a Silent Hills teaserét, kedvelni fogod!

A P.T. (értsd: playable teaser) a Silent Hills érkezését volt hivatott promózni, Hideo Kojima és a Konami összezördülésének azonban a játék is megitta levét: a várva-várt folytatás a süllyesztőben végezte, a demót pedig leszedték a PlayStation Networkről, csak úgy tudsz vele játszani, ha mai napig ott figyel a PlayStationöd merevlemezén.

Értelemszerűen nem a mostani az első kísérlet, hogy feltámasszák a P.T.-t, az elmúlt években több olyan játék is érkezett, amit a demó ihletett, és egy olyan próbálkozás is született konkrétan, ahol a Unity motor alatt építették fel újra az anyagot. A SmoggyChips által vezetett csapat munkája kicsit alaposabbnak tűnik, a srácok ugyanis a negyedik generációs Unreal Engine-t használják, és azt a célt tűzték ki maguknak, hogy egy az egyben visszahozzák az eredeti P.T.-élményt.

Habár az alkotás erősen alfás, már játszható, ízelítőt pedig a fenti videó ad belőle.

13 komment - szólj hozzá!