Rajongók támasztják fel a P.T.-t

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 22.
  • Letöltés
Link másolása
Egy moddercsapat azon dolgozik, hogy feltámasszák a P.T.-t a negyedik generációs Unreal Engine közreműködésével. Ha nem töltötted le időben, vagy letörölted a Silent Hills teaserét, kedvelni fogod!

A P.T. (értsd: playable teaser) a Silent Hills érkezését volt hivatott promózni, Hideo Kojima és a Konami összezördülésének azonban a játék is megitta levét: a várva-várt folytatás a süllyesztőben végezte, a demót pedig leszedték a PlayStation Networkről, csak úgy tudsz vele játszani, ha mai napig ott figyel a PlayStationöd merevlemezén.

Értelemszerűen nem a mostani az első kísérlet, hogy feltámasszák a P.T.-t, az elmúlt években több olyan játék is érkezett, amit a demó ihletett, és egy olyan próbálkozás is született konkrétan, ahol a Unity motor alatt építették fel újra az anyagot. A SmoggyChips által vezetett csapat munkája kicsit alaposabbnak tűnik, a srácok ugyanis a negyedik generációs Unreal Engine-t használják, és azt a célt tűzték ki maguknak, hogy egy az egyben visszahozzák az eredeti P.T.-élményt.

Habár az alkotás erősen alfás, már játszható, ízelítőt pedig a fenti videó ad belőle.

13.
13.
GAMEROD
Különben aki PC-n akarja tolni a P.T.-t, az Punity néven keresse. Más oldalak szerint ez se lenne több az UE4-en kívül.
11.
11.
Dízel
#10: Na jó, de ez még mindig kojima és társasága agyszüleménye. Amelyik csapat most ezt a demot lekopizta nagyon ügyes nagyon pontos munka, viszont hova tovább? lesz e a ennyi fantázia bennük mint kojimaba? erősen kétlem.. hogy is lehetne.. kojima egy kib..ott zseni. Az MGS 5.öt meg a konami cseszte el, mert a project végefele kirúgták.. vicc. :) Szóval ezt nem tudják olyan módon átadni mint ahogy kojima akarta ez 10000%
10.
10.
felegyi
#1: Hogyne lenne fogalmuk...

https://www.youtube.com/watch?v=k12_CbEyS94

Azért ez alapján lehet csemegézni...
9.
9.
crytek
#6: Allison Road nem is mivel az jelenleg úgy áll ,hogy nem is készül

Visage pedig még készül erőteljesen. Itt követheted ha érdekel

https://www.kickstarter.com/projects/1058493022/visage-horror-game/posts/2088303
8.
8.
GAMEROD
Ez a videó egy nagy nulla, mint ahogy a projekt komolysága is. Én csak azt látom hogy átkonvertálta valaki az Unity-s asset-eket UE4-re aztán nyomkod mindent találomra mint süket a zongorát, meg véletlenszerűen helyezget át tárgyakat. Most nem azért, de ezt akárki meg tudja csinálni. Olyasmit nem mutatott hogy önállóan építi fel a helységet. Ez inkább csak szórakozásnak néz ki. Nem lesz ebből semmi, tisztán látszik, ezer oka van.
7.
7.
crytek
#6: Konami mit feszít be? Köcsög szarrágó csicskák azok. Mindent kinyirtak amit csak lehet... Fáj nekik ,hogy más csinál valamit ? Atomot ezeknek nem mást.
6.
6.
Chrysh
Csak halkan jegyzem meg, hogy se a Visage, se az Allison Road nem bírt még megjelenési dátummal sem előrukkolni, ezt meg ahányszor előveszik, annyiszor fenyít be a Konami, ez így 3ból semmi.
5.
5.
GAMEROD
És mégis mit támasztanak fel rajta? A P.T. elvileg a Silent Hill-hez tartozna, de egy mezei moddernél nincsenek meg annak a játéknak a jogai, plusz Norman Reed sem adná hozzá ingyen az arcát, úgyhogy ez nem feltámadás lenne, hanem valamilyen klón, amit kisezer játék megkísérelt azóta. Az is igaz, hogy a P.T. inkább néz ki egy spontán összerakott tech demónak, mint egy betervezett teljes értékű Silent Hill-nek.
2.
2.
crytek
#1: Semmiféle bukta nincs ebben... Ezekután ha játékot akarnak belőle létrehozni megcsinálják... Az emberek szeretik a horror-t bármilyen storyt rittyentenek köré nette siker lesz... Már csak a P.T gerjesztette hájp miatt is...
De ha nem lesz semmi belőle az sem baj rengeteg "házban" játszodo horror jön és még jönni is fog.Főleg indie fronton.
1.
1.
Dízel
Ez mind szep es jó, brutal hanghatasok vannak benne, tökéletes másolata a PT-nek le a kalappal, viszont ami bukta lesz az az, hogy ez a fejlesztő csapat nem kojima.. és fogalmuk sincs hogyan tovább a demo után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...