Rajongók támasztják fel a P.T.-t

Egy moddercsapat azon dolgozik, hogy feltámasszák a P.T.-t a negyedik generációs Unreal Engine közreműködésével. Ha nem töltötted le időben, vagy letörölted a Silent Hills teaserét, kedvelni fogod!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
Különben aki PC-n akarja tolni a P.T.-t, az Punity néven keresse. Más oldalak szerint ez se lenne több az UE4-en kívül.
#11
#10: Na jó, de ez még mindig kojima és társasága agyszüleménye. Amelyik csapat most ezt a demot lekopizta nagyon ügyes nagyon pontos munka, viszont hova tovább? lesz e a ennyi fantázia bennük mint kojimaba? erősen kétlem.. hogy is lehetne.. kojima egy kib..ott zseni. Az MGS 5.öt meg a konami cseszte el, mert a project végefele kirúgták.. vicc. :) Szóval ezt nem tudják olyan módon átadni mint ahogy kojima akarta ez 10000%
#10
felegyiModerátor
#1: Hogyne lenne fogalmuk...

https://www.youtube.com/watch?v=k12_CbEyS94

Azért ez alapján lehet csemegézni...
#9
#6: Allison Road nem is mivel az jelenleg úgy áll ,hogy nem is készül

Visage pedig még készül erőteljesen. Itt követheted ha érdekel

https://www.kickstarter.com/projects/1058493022/visage-horror-game/posts/2088303
#8
Ez a videó egy nagy nulla, mint ahogy a projekt komolysága is. Én csak azt látom hogy átkonvertálta valaki az Unity-s asset-eket UE4-re aztán nyomkod mindent találomra mint süket a zongorát, meg véletlenszerűen helyezget át tárgyakat. Most nem azért, de ezt akárki meg tudja csinálni. Olyasmit nem mutatott hogy önállóan építi fel a helységet. Ez inkább csak szórakozásnak néz ki. Nem lesz ebből semmi, tisztán látszik, ezer oka van.
#7
#6: Konami mit feszít be? Köcsög szarrágó csicskák azok. Mindent kinyirtak amit csak lehet... Fáj nekik ,hogy más csinál valamit ? Atomot ezeknek nem mást.
#6
Csak halkan jegyzem meg, hogy se a Visage, se az Allison Road nem bírt még megjelenési dátummal sem előrukkolni, ezt meg ahányszor előveszik, annyiszor fenyít be a Konami, ez így 3ból semmi.
#5
És mégis mit támasztanak fel rajta? A P.T. elvileg a Silent Hill-hez tartozna, de egy mezei moddernél nincsenek meg annak a játéknak a jogai, plusz Norman Reed sem adná hozzá ingyen az arcát, úgyhogy ez nem feltámadás lenne, hanem valamilyen klón, amit kisezer játék megkísérelt azóta. Az is igaz, hogy a P.T. inkább néz ki egy spontán összerakott tech demónak, mint egy betervezett teljes értékű Silent Hill-nek.
#4
#3: Death Strandig is eddig úgy néz ki, hogy belerakják az összes japán debilséget ami csak az eszükbe jön.
#2
#1: Semmiféle bukta nincs ebben... Ezekután ha játékot akarnak belőle létrehozni megcsinálják... Az emberek szeretik a horror-t bármilyen storyt rittyentenek köré nette siker lesz... Már csak a P.T gerjesztette hájp miatt is...
De ha nem lesz semmi belőle az sem baj rengeteg "házban" játszodo horror jön és még jönni is fog.Főleg indie fronton.
#1
Ez mind szep es jó, brutal hanghatasok vannak benne, tökéletes másolata a PT-nek le a kalappal, viszont ami bukta lesz az az, hogy ez a fejlesztő csapat nem kojima.. és fogalmuk sincs hogyan tovább a demo után.