John Cena alakíthatja Duke Nukemet

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint már készül a Duke Nukem filmváltozata, amelyben a mostanság egyre többet színészkedő pankrátor, John Cena alakíthatja a közkedvelt karaktert.

A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy már készül a Duke Nukem-filmváltozata. Habár a munkálatok még alig kezdődtek el, a hírek szerint a Paramount és a Michael Bay-féle Platinum Dunes koprodukciója lehet az adaptáció, a főszerepre pedig John Cenát, a mostanság egyre többet színészkedő pankrátort nézték ki a készítők. Jelenleg egyébként épp írót keresnek a mozihoz.

Cena több szálon is kötődik a Paramounthoz, hiszen szerepelt a Megjött apuci! című filmekben, és a Transformers idei évre ígért mellékágában, a Bumblebee-ben is feltűnik majd. Emellett a Kész katasztrófában is láthattuk, valamint ő szólaltatta meg a Ferdinánd című animációs filmben a címszereplő karaktert.

21.
21.
Matt8888
#11: Valóban, nekem is a hír hallatán ez futott át az agyamon.
17.
17.
NathanDrake
B.J Blazkowiczként jobban eltudnám képzelni
16.
16.
GAMEROD
Most hogy utánanéztem a dolgoknak lejött amit gyanítottam is, hogy a rendező bele volt zúgva a Jojovicsba, ma már természetesen a felesége. Gondolom hogy mindenáron bele akarta erőltetni szíve hercegnőjét a megkapott projektjébe, hiába hogy semmi köze hozzá, mint ahogy itten is haverok, barátok/nők nyerik a pályázatokat. A Resident Evil rendezési jogát is nyilván úgy kapta meg, hogy előtte már volt neki egy Mortal Kombat, aztán videojáték-videojáték egyre megy alapon.
15.
15.
GAMEROD
#14: ...de ha neked úgy jobban megfelel akkor azt írom hogy feljebb tornászásáról. Mert hogy köze nincs a karakterének egyik Resident Evil címhez sem a harminc egynehány játéból az fix. Csak a rendező agymenése, aki valamiféle szuperhőst is akart bele kreálni.
12.
12.
GAMEROD
#6: A Silent Hillek azért jól sikerültek filmben is. Az Uwe Boll féle remekművek pedig csak erőlködések voltak, de a szándékot azért tisztelem a rendezőben, mert nem akart ő rosszat, csak a pénz mellett érzéke nem volt hozzá. Mondjuk ez elmondható a Resident Evil filmek rendezőjére is, ami nem a Resident Evilről szólt, csak Milla Jovovich karrierének feltornászásáról ami karakternek az egész címhez nincs köze.
11.
11.
Aborg
Ezt csakis eredeti hangon lesz erdemes megnezni felirattal: a mukit remelem leszinkronizalja az eredeti Duke hang tulajdonosa :)
10.
10.
Rézfánfütyülő
Az arcberendezése működhet, a színészi tehetségét nem tudom, de ehhez a szerephez nem is kell annyira nagy. Ettől nem várom jobban a cuccot, de aztán kiderül mi lesz vele.
9.
9.
hadzsime
#7: Ilyen időket élünk. Gagyi játékadaptációk, képregényfilmek, erőltetett folytatások és remakek mindenütt.
8.
8.
Mortis
#7: azért a Duke Nukem adja magát egy alpári akció-komédiára; úgyis nagyon szeretik csinálni azokat az utóbbi időkben.
7.
7.
MzperXD
Nem értem minek próbálkoznak még játékból filmet csinálni. Nem szokot jól sikerülni. Ennyire nincs más ötlet vagy abban bíznak, hogy a címe elviszi?
6.
6.
GAMEROD
Arckarakter eléggé hasonlít, akár jó választás is lehet. Nem úgy mint egy Hitman filmben, hogy mindegy csak kopasz legyen. Mondjuk a kopaszság se jött össze rendesen.
4.
4.
ollie92
#3: Amúgy a csávó elég negatívan viseli a meme szereplését, többször is felszólalt, hogy ellenzi, mivé vált :D
3.
3.
Mortis
ő is öregszik, tudja hogy nem élhet meg örökké a meme-jei népszerűségéből. pár év múlva meg jöhet a paródia, 'His name is JOHN CENA' címmel.
2.
2.
PaprikaJancsi
Hát ez valami hatalmas trash lesz XD, de tuti megnézős :D
1.
1.
Stack
Nem szeretem különösebben a fickót, de erre a karakterre szerintem tökéletes lenne :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...