Sam - virtuális asszisztens a Ubisofttól

A Ubisoft eddig is a kísérleti projektek híve volt, nincs ez másként most sem. Bemutatkozott Sam, a Ubisoft Club mobilalkalmazáson keresztül elérhető személyes játékasszisztens, aki tippekkel bombáz és válaszol a kérdéseidre.

A Ubisoft érdekes kezdeményezéssel állt elő: hamarosan a Ubisoft Club mobilos alkalmazáson keresztül egy személyes játékasszisztenst kapnak a felhasználók. Hasonlóan az Apple Sirijéhez, Sam képes válaszolni a szöveges vagy szóban feltett kérdéseidre.

Készséggel informál arról is, hogy milyen az időjárás a Ubisoft játékaiban, de ha a Far Cry 5 megjelenési dátumára vagy kíváncsi, abban is segít. Emellett előzeteseket is levetít a kérésedre, és az Assassin's Creed: Origins lore-ját is segít megérteni.

Természetesen a különböző játékokhoz kapcsolódó statisztikával is szolgálhat, és jó pár kihívást is felajánl neked. Emellett tippeket részletező YouTube-videókkal is elhalmoz, ha netán akadályokba ütközöl. A végső terv az, hogy a saját játékstílusodnak megfelelő készségek fejlesztésére ösztönöz majd.

A Sam bétája Kanadában már elérhető a Ubisoft Club appban, de a következő hónapokban a Ubisoft más országokra is kiterjeszti. Az asszisztens teljesen ingyenes lesz.

5 komment - szólj hozzá!