Fallout 4 - ingyenes hétvégék PC-n és Xbox One-on

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 26.
  • Akció
Link másolása
A Bethesda jóvoltából a két platform tulajdonosai ingyen kipróbálhatják a posztapokaliptikus szerepjátékot. A sort az Xbox One-osok nyitják ezen a hétvégén, majd a jövő héten a számítógépes verziót nyüstölhetjük.

Mától egészen vasárnapig minden Xbox Live Gold-előfizető lecsaphat a Fallout 4-re, míg február 1-4. között a PC-seken a sor. Az ingyenes időszakok alatt az alapjáték és a DLC-k is jelentős kedvezményekkel vásárolhatóak meg.

A Fallout 4 sztenderd kiadása 33, a Game of the Year Edition 40 százalékkal olcsóbb, míg a szezonbérletet jelenleg féláron vesztegetik. Ha külön szeretnéd megvenni a bővítményeket, akkor biztos örülni fogsz annak, hogy darabonként 40 százalékkal ment le az áruk.

Természetesen minden elért eredményedet továbbviheted a teljes verzióba.

1.
1.
Heldengeist
Na most örülök csak igazán, hogy eddig kihagytam. Nemcsak hogy beigazolta minden aggodalmam, de még rá is tett egy lapáttal. Ez pontosan annyit ér, amennyiért ezen a hétvégén játszani lehet. Az a 8.5, amit itt kapott, több volt, mint nagyvonalú. Közelebb állna a valósághoz, ha elfeleznénk azt a számot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...