PixARK - minecraftosodik az ARK: Survival Evolved

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Snail Games úgy gondolta, remek ötlet lenne keresztezni a Minecraftot és az ARK: Survival Evolvedet. Az eredmény? Egy voxelgrafikás, nyitott világú túlélőjáték, amelyben nagy szerep jut az építkezésnek. Márciusban már játszható lesz.

A PixARK célja, hogy más célcsoporttal is megismertesse az ARK: Survival Evolved világát. Míg utóbbi megmarad a felnőttek játékának, addig a Snail Games alkotását a fiatalabb korosztály is bátran kipróbálhatja.

A játékban egy titokzatos szigeten ébredünk, amely tömve van dinoszauruszokkal. A túlélés érdekében vadásznunk kell, de a növénytermesztés, a tárgykészítés és a menedék építése is ránk hárul. Persze itt más játékosok is veszélyt jelentenek, de egy megszelídített őslénnyel már bármikor kiállunk ellenük. Miután megtanulunk utazni a világok között, rengeteg titkot is megfejthetünk.

A játékmenet szépen ötvözi a Minecraft és az ARK: Survival Evolved legjobb elemeit. Egyedül vagy multiban is nyomulhatunk a PixARK-kal. Tartalomból akad bőven: elsőként ott van a többféle környezet (dzsungelek, sivatagok, hegyvidék és így tovább), másrészt procedurálisan generált küldetéseket vállalhatunk el.

A PixARK márciusban landol az Steam Early Access és az Xbox One Preview programjában, de még idén napvilágot lát PS4-en és Nintendo Switch-en is.

3.
3.
Ooorky
Valaki szóljon nekik, hogy 2010 már régen volt...
2.
2.
mestermagyar
Már nem vagyok gyerek de 10x szívesebben tolnám ezt az ark helyett.
1.
1.
hadzsime
Nyakam rá, hogy vannak olyan Minecraft modok, amik ugyanezeket vagy többet tudnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...