Próbáld ki a hétvégén a Black Desert Online-t!

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 27.
  • Akció
Link másolása
A Pearl Abyss furcsa MMORPG-je vasárnapig nyílt hétvégét tart. A Black Desert Online azért is érdekes, mert nemcsak harcolnunk kell benne, akár még egy sörfőzdét is üzemeltethetünk, ha kedvünk tartja.

A koreai MMO valóban látványos, a karakterek szinte életre kelnek, de a Black Desert Online masszív világában a pacifista beállítottságú játékosok is megtalálják a számításukat. Lehetsz kereskedő, halász vagy éppen egy kiterjedt sörfőzőbirodalom fejese is. Minden régióban különböző erőforrásokat találsz, ingatlanokat vásárolhatsz és épületeket húzhatsz fel, de még napszámosokat is szerződtethetsz a kemény munkához.

Tipp: ha kitanulod a megfélemlítés képességét, új távlatok nyílnak meg előtted. Máskor céhbe tömörülve a rivális társaságok ellen harcolhatsz. Ha pedig megunod a farmod csinosítgatását, irány a PvP a várostromokkal és a valós idejű vérontással!

Mindezt január 29-ig térítésmentesen átélheted, ráadásul hétfőig féláron ruházhatsz be a Black Desert Online-ba. Szóval, irány a Steam és katt a letöltésre!

1.
1.
latis666
Pár hónapja kipróbáltam mikor ingyenes volt pár napig. Sajnos kevés időm volt rá úgyhogy mikor alkalmam volt rá megvettem. Azóta sem léptem be. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...