Befutott a PlayStation Plus februári kínálata

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 31.
  • Akció
Link másolása
Egészen korrekt felhozatalnak örülhetnek februárban a PlayStation Plus-előfizetők. A Knack első részére már sokak foga fájt, emellett a tavalyi év egyik legjobb indie játékát, a Rime-ot is megkapjuk PlayStation 4-re.

Ezúttal is odatette magát a Sony, elvégre a PS4 egyik nyitócímét kapják meg a PlayStation Plus-tagok februárban. A Knack mellett egy viszonylag friss játék landol az Instant Game Collecitionben: ez a Rime, amely a felfedezés mellett az agyunkat is megdolgoztatja.

PS3-on a Spelunker HD-nek és a Mugen Souls Z-nek örülhetünk. Fontos tudni, hogy a That's You című PlayLink-játék kikerül a kínálatból, és helyette PlayStation VR-ra elérhető StarBlood Arenát tölthetjük le. A Plus-tagok emellett a Gems of War Starter Packnak is örülhetnek február 13. és március 13. között.

Lássuk a teljes felhozatalt!

  • Knack, PS4
  • Rime, PS4
  • Spelunker HD, PS3
  • Mugen Souls Z, PS3
  • Exiles End, PS Vita
  • Grand Kingdom, PS Vita (PS4-en is elérhető)


Az új játékokhoz február 6-tól férhetünk hozzá, addig a januári kínálatot pótolhatjuk.

48.
48.
delphijos
A Rime amúgy box-on meg benne van a game pass-ban.
42.
42.
#1: Azért annyira ne ragadtasd már el magad.

Kiváló majd akkor lesz, ha jön a Horizon, az Uncharted, a Hellblade és társai, és nem ratyadék indie szarokkal teszik tele.

Bár személy szerint engem sosem érdekelnek ezek a címek, mert ami érdekel, azt megveszem, ami meg nem, az akkor sem fog, ha a PS Plusban jön, amiért ráadásul fizetek.
40.
40.
Tibi80
Az a baj, hogy elhintették korábban, hogy a Far Cry 4 és a Dark Souls 2 lesz a februári free game, ehhez képest picit csalódás a végeredmény, de ez is több mint a semmi :)
39.
39.
KopyAti
A Rime nagyon jó! Én fizettem érte, és minden forintját megérte!
38.
38.
Yanez
#37: Köszönöm az ajánlást, de a MHW nem az én világom.

A Far Cry 4 csak azoknak ingyenes, akiknek még soha nem volt psplus tagságuk, és most vesznek egy egyévest.
37.
37.
kamgecam
#36: Köszi, lazulásnak tuti jó lesz, bár most egy ideig nem fogok mással játszani (nem úgy értettem naaa,..) csak a MHW-vel. Könyörgök vedd meg Yanez ígérem tövig kinyalom vagy Csörikét elreptetem hozzád, mert kegyetlen jó játék lett. Akár közösbe is tolhatnánk Norbival...( neeeem,nem,nem miért kell mindig rosszra gondolni??)) Ráadásul tudnék segíteni felhúzni a karakteredet mert már high rank-os küldiket csinálok. Lehet benne szkanderezni, sörözni(virtuálisan meg a fotelban ülve úgyszintén) lazulni, meg persze szörnyeket gyakni!

Cikkel kapcsolatban nem tudom tudsz-e róla hogy a far cry 4 is ingyenes minden ps plus tagnak vagy csak azoknak akik most vesznek tagságot?

36.
36.
Yanez
#35: Közepes cuccra számíts, de ha szereted is a műfajt, akkor kellemes kikapcsolódás lesz. :)
35.
35.
kamgecam
Rime kurva jó lesz már várom! xD Mondjuk a Knack is érdekel de az csak Yanez miatt mert olyan jókat írt róla! Szóval ha szar lesz Yanez leverem rajtad. :)
34.
34.
RangerFox
33.
33.
Yanez
#32: Leírta milyen mértékben utálja a multis játékokat. Ezt kissé bicskanyitogató stílusban tette, de a későbbiekben pont ezért figyelmeztetést kapott. Legközelebb a hasonló kommentért akár bann is járhat.

Sokkal szomorúbb az a tény, hogy néhányan az ilyen játékokat érintő szavak, ergo játékok miatt, durva személyeskedésekbe mentek át.
32.
32.
kopic
#17: Arra meg mindig nem voltatok kepesek valaszolni h crytek komijat miert nem moderaltatok.
30.
30.
#28: Semmilyen problémát nem lehet úgy megoldani, hogy a szőnyeg alá söpörjük.
28.
28.
Necreon
27.
27.
Necreon
Rime-nak örülök, az első előzetese nagyon tetszett, aztán amilyen árral kijött meg amilyen árban van azóta is még akción is... sokalltam érte na. Szóval jó. Knack annyira érdekel mint az a mobilos baromság amit fél éve nyomnak.
26.
26.
Nem szólt tehát túl nagyot ez a Rime, ha már most bedobták a közösbe. De ettől még nekem a videók alapján totálisan szimpatikus kis játéknak tűnik. Mondjuk 34€-t nem adnék érte, amibe most Steam-en kerül, de az a 13€, amibe a kedvenc oldalamon van már szinte elgondolkodtató....
25.
25.
Bnecne
A gamekapocs még nem is sony párti ha ezt annak tekinteted akkor mit szólnál a magyar IGN-hez. Szinte úgy érzem,hogy csak a Sony-val foglalkoznak erre példa hogy csak a PS store akciókat és az éppen PS-re megjelenő játékokat írják ki nagy részt meg hébbe -hobba Xbox-osat de azt is csak azért szerintem hogy lássák az emberek hogy mennyivel kevesebbb cím és akció van boxon.
21.
21.
#19: Őt miért kellene moderálni? Csak a véleményét szokta leírni xd
15.
15.
Attól, hogy a Van Helsinget most jutott eszükbe portolni X One-ra, ugyanúgy egy közel 3 éves játék. Just putting this here. C:
11.
11.
Yanez
#7: Te most a kommentemre reagáltál, ahol egyetlen szóval sem említettem a goldot, a fejemben sem volt. Ha egy másik cikkhez írott kommentemre reagálsz, akkor úgy is mond, mert így fogalmam sincs épp miről beszélsz.

Most akkor ideírom amit ott kellett volna kérdezned: nem tudtam a Van Helsing 3-ról, hogy friss cím, bocsi ha ezzel megsértettelek!
7.
7.
PaprikaJancsi
#4: Múltkor mikor a frissen megjelenő Van Helsing volt a Goldban, megemlítetted, hogy több éves címeket dobálnak Gold-on a csodás PS Plus-al szemben. Oda sem illet a Gold, még is fel hoztad. Akkor most hogy is van ez?
6.
6.
Drazhar
Számomra - pláne a korábbi, fake szivárgás után - óriási csalódás. Legalább lesz idő pótolni a régi cuccokat.
5.
5.
kamgecam
4.
4.
Yanez
#3: Most komolyan kérdezem haver, mi a bajod??? Esküszöm nem értem mi a francról beszélsz, és hogyan jön ide a Gold.
3.
3.
PaprikaJancsi
#1: A Goldban rögtön megjelenő Van Helsing III pedig egy több éves cím. Yanez logic rules :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...