Gyors sikert aratott a Dragon Ball FighterZ

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 1.
  • Biznisz
Link másolása
Bandai Namco elárulta, hogy szűk egy hét alatt világszerte kétmillió kópiát szállítottak le a boltoknak a Dragon Ball FighterZ-ből. Ezzel a frencsájz legjobban fogyó darabjává vált. Befutott az első javítás is.

Január 26-án került a boltokba a Dragon Ball FighterZ, és kevesebb, mint egy hét alatt már kétmillió példányt szórtak szét a boltoknak belőle. A Bandai Namco szerint eddig még soha nem fogyott ilyen jól Dragon Ball-játék.

Ebbe a számba mind a digitális, mind a dobozos kópiák is beletartoznak PC-n Xbox One-on és PS4-en. Az első heti adatokat figyelembe véve a játék már lekörözte a Marvel vs Capcom: Infinite-et és elérte a Street Fighter V számait is.

Az Arc System Works tehát jó munkát végzett, a rajongóknak is bejött az anyag, noha a játék még nem tökéletes. Megérkezett az új javítás, ami a mentéssel kapcsolatos problémákat orvosolja, és a srácok már dolgoznak az online mód és a partnerkereső hiányosságain is.

6.
6.
LightRaven_HU
Teljesen megérdemli a sikert, iszonyat jól sikerült.
5.
5.
cyberstaker
A sima DB és DBZ hez sehol sincs, az igaz, de hihetetlen lelki támogatása van a sorozatnak azáltal, hogy újra gyerekes izgalommal várhattuk hétről hétre a részeket. Mondjuk a super animét nem vonnám párhuzamba a mangával, mert az még mindig jó :)
4.
4.
Ooorky
#2: Szupernek nagyon durván esik a színvonala, ezt a tournament-et rohadtul elnyújtották, dögunalom lett az egész.
3.
3.
hedzsooo
...Kurtajó 1 tyutyerka lett, megerősíthetem! :D
2.
2.
cyberstaker
De érdeklődés hiányában abba kell hagyni a Dragon Ball Supert... Mindenesetre ez nagyon jó hír :)
1.
1.
hedzsooo
Tegnap megvettem en is, nem birtam elleallni! :D Ma este mar tolom is picit. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...