Far Cry 5 - traileren a szektavezér, Joseph Seed

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 2.
  • Videó
Link másolása
Közeleg a Far Cry 5 megjelenése, így a Ubisoft egy vadiúj sztorielőzetessel lepett meg minket. A videóban az Eden's Gate vezetőjével, Joseph Seeddel ismerkedhetünk meg, aki isteni ajándékként tekint önmagára.

Főellenségünk, Joseph Seed úgy véli, senki sem veheti el tőle azt az ajándékot, amit Isten adott neki. Kultusza vakon követi őt, és Hope County minden lakosát meg akarja téríteni, ha kell erőszakkal is. Őrá koncentrál a Far Cry 5 vadonatúj - magyar feliratos - előzetese, amelyben tűzharc, járművezetés és némi közelharc is jut nekünk.


Emellett bemutatkozott a szezonbérlet tartalma is. A Blood Dragon rajongói örülhetnek, elvégre a három DLC mindegyike nagy kanállal merít a nyolcvanas évek B-kategóriás filmjeiből. A pontos ár még nem ismert, de a 99 dolláros Gold Editionhöz biztosan jár majd a Season Pass.

A Hours of Darknessben visszautazunk Vietnamba, ahol a vietkong erőivel csapunk össze a dzsungelben. A Dead Living Zombies DLC-ben a zombihordák ellen próbálunk életben maradni, míg a Lost on Marsban a vörös bolygóra látogatunk, hogy egy sci-fi kaland keretében pókszerű lényeket öljünk.

A Ubisoft megerősítette, hogy PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Far Cry 3: Classic Edition, amit a Far Cry 5 Season Pass tulajdonosai ingyen megkapnak majd a nyári megjelenéskor.

A Far Cry 5 március 27-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
iPatrick
#2: Én máshogy látom, végre a teljes alapjáték egyben lesz és nem szétszabdalva.
2.
2.
joeperry
Értem én, hogy jó poén volt anno a Blood Dragon, de egy DLC-nek elsősorban mégiscsak az alapjátékot kéne bővítenie, nem? Oké, legyen akkor megint egy retró cucc, de ne az összes, könyörgöm.
1.
1.
oticasi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...