PS4 Pro - Supersampling mód minden játékhoz

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 2.
  • Hír
Link másolása
A Sony már szétküldte a meghívókat a PlayStation 4 legújabb rendszerfrissítésének bétatesztjéhez. Az 5.50-es update-ről kiszivárgott néhány igen fontos részlet: PS4 Prón bekapcsolható lesz a Supersampling mód is.

Körvonalazódni látszik, hogy mi vár ránk a PlayStation 4 legújabb - szám szerint az 5.50-es - rendszerfrissítésében. Néhány felhasználó már bétatesztelheti az update-et, így a részletek már felkerültek az internetre.

A PlayStation 4 Pro például egy Supersampling módot kap, amit bekapcsolva 1080p-s képernyőkön jelentős képminőség-javulás érhető el olyan játékoknál, ahol hivatalosan nem elérhető ez a funkció. Néhány címnél nem nagyon veszünk majd észre teljesítménybeli különbséget, másutt viszont hatással lesz a framerate-re - ez az ára a szebb képnek.

Aki nem ismerné a Supersamplinget: a PS4 Pro belsőleg nagyobb felbontásban futtatja a játékot, majd ezt a képet 1920x1080 pixelre sűríti össze. Az eredmény? Elméletileg élesebb képminőség, jobb élsimítás.

Emellett javulni fog a teamchat is,  az értesítéseket kitörölhetjük, valamint elrejthetjük a vásárolt tartalmakat a könyvtárunkból, így a régi bétáktól és demóktól is megszabadulhatunk végre.

77.
77.
zozo76hun
hatranya biztos nem lesz a supersampling-nak. ugye kellenek is ezek a trukkok mert ez nem pc, ha nincs patch az adott regebbi jatekhoz, lehet nyomni 720p/900p (atlag xo/ps4 felbontas). azert a elso mirror's edge-n is mennyit segitett a nativ 4k/hdr patch (xbx). kar hogy a catalyst mar nem kapott patch-et. megy valami 720p korul, full homaly grafikaval... :(
75.
75.
kamgecam
#70: Az jó látom Te is bírod a piát! ;)
70.
70.
zozo76hun
#61: Este meg ittam rendesen, de ma mar jol vagyok, koszi! :)
68.
68.
#66: Ne viccelj, annyi közünk van egymáshoz mint neked a tanári pályához. Meg biztos saját magamat fogom osztani napokon keresztül xd aztán ki tudja, lehet nem érek fel ehhez az ütős észjáráshoz, nem sonyológiából vizsgáztam.
66.
66.
kamgecam
#65: Jaj Fakjee hagyjál már fárasztó vagy.
62.
62.
kamgecam
#52: Egyetértek bár még mindig értelmesebb ott némelyik mint egy-két no life ultraérzékeny kis pöcsös itt a gk-n! :)
61.
61.
kamgecam
#47: Szevasz zozokám hogy ityeg a fityeg? :)
60.
60.
Duken
#59: Már tűkön ülök én is. Nemsokára jön GoW... :) Addig Shadow of the Colossus-al csapatjuk! ;)
59.
59.
Jhonyy
Sok értelmetlen komment###.keves az a komment ami tényleg idevaló. Lehet szépen is írni hogy értse meg az ember mit akarsz kifejezni.....amugy hajrá csak már jöjjenek az exkluzívok.
58.
58.
zozo76hun
szep lassan kiborul a bili itt egy-ket forumozorol... :)
57.
57.
#53: B+, mit találtam: https://www.gamekapocs.hu/tag/amadeusz_gyermeke/blog/1466/star_wars_saga_blu_ray_gigatesztem
Ajánlom a kommenteket is, zseniális.
53.
53.
#49: amadeusz gyermek a.ka. Cristiano ;D
51.
51.
kopic
G365-n ez nagyon jol mukodik azert.:)
50.
50.
kopic
#45: Forum? Hat az nagyon. Legalabb ott (remelhetoleg) nem lennenek flamek. Mindent nyugodtan ki lehetne beszelni azert.
47.
47.
zozo76hun
#46: mondjuk ezt alapbol kellett volna, mar a megjelenes utan...
46.
46.
kamgecam
Na, ez egy tök jó hír. Örülök hogy azok is élvezhetik a pro előnyeit akiknek még nincs 4k hdr támogatású tévéjük. Le a kalappal sony! :)
45.
45.
#44: Innen szerintem leginkább egy fórum hiányzik, ahova minden tábor félrehúzódhatna a maga kis szegletébe.
44.
44.
kopic
#23: Gamer365-n is evekkel kulturaltabb a kozosseg. Flame csak nagyon ritkan van, ezen a szenny oldalon meg mindennapos, staff telibaxarja az egeszet, nekik csak a latogatottsag a fontos evek ota, a szinvonal mar nem.
43.
43.
Necreon
#42: Oh és persze szerkesztés gomb, köszipuszi.
42.
42.
Necreon
Úgy kattintottam rá a hírre hogy "Oh PS4 hír? Nézzük hány tomboló kisebbségi komplexusa ellen harcoló gyermeklelkű idióta lesz... oh 41 komment, biztos volt termés most is." Rákattintok, és tényleg.

Értem én hogy szólásszabadság van, és ha a GK elkezdené moderálni ami úgymond nem tetszik de "elvileg még belefér" akkor kiborulna a bili az ilyeneknél végleg, de ezeken át kell esni. Az ilyen ember olyan mint a drog, minél többet akar, ha meg akarnak szabadulni tőle az elvonó szenvedését szépen áttolja a közösségre amin élősködik. Sosem voltam de az elvonó biztos hogy nem poén átmenet, viszont a végeredményért csinálják.

Ráférne a GK-ra is, hogy ne úgy jöjjön ide az ember hogy garantált, aláhúzom _garantáltnak_ vehető milyen típusú hírek alatt milyen értelmetlen, primitív cicaharc megy állandóan. Á_L_L_A_N_D_Ó_A_N.

Az egyetlen amit elérhettek ezzel a jajj ne bántsuk Pistikét soft hozzállással, hogy csak a Pistikék maradnak, mert az értelmesebbje előbb vagy utóbb itt hagyja az egészet, minél több, annál inkább pöcegödörré változik a hely.
40.
40.
zozo76hun
#38: deja vu erzesem van. anno a Spectrum vagy Commodore Vilagban irta valaki hogy: "mi Spectrumosok is ugyanolyan emberek vagyunk mint a Commodore 64-el rendelkezok, csak ok szerencsesebbek"

na azert a sima ps4-el sem annyival rosszabb a helyzet mint a pro-val hogy el kelljen ezen keseredni (ugyanigy az xo mellett sem erdemes eret vagni ha eppen nincs love/akarat az xox-re/hez). de nyilvan azert picivel jobb az elet vele.
38.
38.
Jhonyy
Nem semmi,szerencsesek akiknek van ps4-pro......nekem sima ps4-em van meg elékszel azzal is+egy 4ktv sony,királyul látszik minden rajta,...persze sokat függ hogy mien tv van...persze a játék is.Amugy sony jól végzi a dolgát....varom már márciust...jojon a god of war.....
34.
34.
zozo76hun
#26: jaja, ez egy megszokott comment ha mar nem tud mit ervelni... :)
31.
31.
logic5
Crytek hol van? :O Csak nem meghalt? Még nem láttam kommentelni....
30.
30.
tirpa
#20: Ezen én is elgondolkodtam és arra a következtetésre jutottam hogy: mivel itt a GK-n is vannak hébe-hóba reklámok, ezért gondolom számít az, hogy mennyi regisztrált tag van itt. (Mármint annak számít aki reklámfelületért fizet a GKnak) Persze az is lehet, hogy tévedek.

A hírhez hozzászólva: hamarosan ki jön az új pókember játék ami csak PS4re jön, ezért erősen gondolkodom, hogy veszek, de még nem tudom eldönteni, hogy PRO legyen vagy sima... Ja meg elég sok játék lenne ami érdekelne a pókemberen kívül is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...