Megjelent az EA Sports UFC 3

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 3.
  • Videó
Link másolása
Tegnap óta vásárolható meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra az EA Sports UFC 3. Ha MMA-rajongó vagy, és még nem csaptál le a játékra, az Electronic Arts egy dicséretekkel teletömött launch trailerrel igyekszik meggyőzni.

Az EA Sports legújabb UFC-játéka egy új animációs technológiával dolgozik, a Real Player Motion rendszer mintegy 5 ezer különböző mozdulatot képes fluid módon összekapcsolni, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsa. A harci tudásunkat a multiplayer és a karriermódban is megcsillogtathatjuk, utóbbiban ráadásul a meccsek között is izzasztó döntéseket kell meghoznunk.

Az EA Sports UFC 3 PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg.

4.
4.
pettung
Személy szerint én is a Fight Night széria rajongója vagyok. De a sok hate-et nem értem, hiszen az eddigi legjobb UFC játékot kaptuk. Sokkal tobb animációt belepakoltak a játékba és ha megszokod az irányíitást, igazán pazar és izgalmas bunyókat lehet csinálni. Sokkal folyamatosabb és letisztultabb a mozgás mint az elozo részben, nincs benne az az ,,akadozás,,. A karrier mód szintén sokat változott, ami a játék javára vált. A szimpla és árkád bunyó kedveloinek nem lesz a kedvence az UFC 3, de aki a kihívásokkal szeret szembenézni az odalessz érte.
Egy tipp: Ha kikapcsolod a HUD-ot + az osszes tippet amit a játék ir akkor nagyon príma és realis az egesz. Foleg hogy muszaj a karaktered és az ellenfél reakcioit nezni s nem pedig a stamina és a sérulés jelzései szerint támadni, védekezni. Az igaz h mielott ezeket kikapcsolod megg kell tanulni és meg kell szokni a játékot :-)
Nálam 10/8,5
3.
3.
Beniciodeltoro
Most népszerűségben nagyon elhúzott a UFC, gondolom ezért erőltetik a Fight Night helyett, meg sanszos hogy Dana White is tolt bele egy kis pénzt hogy még nagyobb reklámot kapjon.
És annyira ügyesek hogy sikerült a UFC 2-nél is szarabbat csinálni :))
Fight Night-ból tripla ennyit eladnának, rohadt jó játék volt, kapja be az EA.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...