Még mindig készül a Sleeping Dogs-film

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Ip Man és a Rogue One: A Star War Story színésze Donnie Yen egy Instagramra feltöltött promóciós képpel jelezte, a 2017-ben bejelentett, majd azóta csendben eltűnt Sleeping Dogs-film még mindig készül.

Tavaly tavasszal röppent fel a hír, hogy a Sleeping Dogs is megkapja a maga filmadaptációját. Az azóta eltelt majdnem egy esztendő során azonban semmi hivatalos vagy konkrét hír nem érkezett a filmmel kapcsolatban, ezért úgy tűnt, lőttek a projektnek.

A csendet végül a film egyik már leigazolt színésze, az Ip Manben és a Zsivány Egyesben is szereplő Donnie Yen törte meg egy Instagram-bejegyzéssel. Ebben nemcsak egy promóciós képet tett közzé, de azt is világossá teszi, hogy bár a nagy dolgok megszületése néha több időbe telik, a Sleeping Dogs-film már forog.

A Sleeping Dogs története szerint Wei Shen egy hongkongi-amerikai rendőrtiszt, aki beépül egy bűnszervezetbe, hogy belülről bontsa le azt. A 2012-ben PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, két évvel később PS4-re és Xbox One-ra megjelent játékban Will Yun Lee alakította a karaktert. 

3.
3.
shatterhand
#2: Ez komoly??
Franc essen beléjük. Sírból jött vissza a játék, erre nekiálltak mmot csinálni pcre. Azt tudtam hogy befuccsoltak vele. Hülyék. Volt egy alap, azt kellett volna folytatni.
2.
2.
SgtEversmann
Sajnos a United Front Games megszűnt :/
1.
1.
shatterhand
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...