Frissítve: A Black Ops 4-et kapjuk meg idén?

A legutóbbi találatai alapján megbízhatónak számító iparági bennfentes, Marcus Sellars szellőztette meg, hogy idén a Call of Duty: Black Ops negyedik részére számíthatunk majd, ami Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi.

Az idei Call of Duty-epizódot a Treyarch szállítja, kérdéses volt azonban, hogy a plafonig tolt harmadik rész után a Black Ops-sorozatot viszi-e tovább a csapat. Nos, ha hihetünk a legfrissebb pletykáknak, akkor igen, a Call of Duty: Black Ops 4 ráadásul PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re is megjelenik majd.

A hírt Marcus Sellars szellőztette meg, aki leginkább Nintendo-fronton van képben, korábban a Dark Souls felújított változatáról és a Nintendo Labóról is ő pletykált először. A mostani tweetjéből az derül ki, hogy bár a Black Ops folytatása a modern hadviselést használja majd körítésként, a jetpackes ugrabugrát elfelejthetjük, emellett azt is megtudtuk, hogy a Switch-változat - amit egy külön cég fejleszt - DLC- és HD Rumble-támogatással érkezik, és mozgásérzékelős funkciókra is számíthatunk.

Mindez persze masszív pletyka, kéretik fenntartásokkal kezelni az itt leírtakat!

Update! A híreket az Eurogamer is megerősítette a saját forrásaival, a lap szerint valóban a Call of Duty: Black Ops negyedik részére számíthatunk idén. A Switch-specifikus részleteket azonban még nem tudták igazolni a srácok.

22 komment - szólj hozzá!