E3 2018: Idén is nyilvános lesz a kiállítás

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 6.
  • Rendezvény
Link másolása
Habár a konkrétumokra még várnunk kell, az E3-at szervező Entertainment Software Association már megerősítette, hogy idén is nyilvános lesz az expó. A jegyelővétel a jövő héten veszi kezdetét.

Február 12-én, magyar idő szerint este 6 órakor veszi kezdetét a jegyelővétel az idei E3-ra. Ez azt jelenti, hogy az expó idén is nyilvános lesz, vagyis aki elég gyors, és hajlandó elég mélyre a zsebébe nyúlni, akkor is bejuthat a rendezvényre, ha semmilyen módon nem képviseli a játékipart - nem fejlesztő, nincs játéküzlete, és nem is játékújságíró.

Noha az E3 a Gamescommal ellentétben mindig is egy szakmai rendezvény volt, a kiállítók közül egyre többen faroltak ki a szervezők mögül, mondván a megjelenés egyre drágább, miközben csak a már említett szűk réteggel találkozhatnak, magukkal a játékosokkal nem. Az expót szervező ESA tavaly úgy döntött, hogy megnyitja az E3 kapuit a nyilvánosság előtt, határozottan hangsúlyozva a lépés egyszeri, kísérleti jellegét: lényegében ennek a kísérletnek az eredményét jelentették most be.

Habár a további konkrétumokra még várnunk kell, tavaly 15 ezer játékost engedtek be az eseményre, akik 150-250 dollárt fizettek a belépőért. A tömegre persze nem tudtak rendesen felkészülni a szervezők.

3.
3.
RangerFox
#1: Hmm... Azt inkább a PSX-en, de még inkább jövőre
2.
2.
felegyi
250 dollár nem egy hatalmas összeg, pláne aki képes külföldre utazni egy rendezvény miatt !
1.
1.
Yanez
Remélem az idei E3-on megtudunk valami infót a PS5-ről! Legalább annyit, hogy esedékes-e 2020-ra a megjelenése, és mi az elképzelésük a konzollal kapcsolatban, de főleg rágyúrnak-e valami újra, mint mondjuk egy továbbfejlesztett VR vagy AR.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...