Kingdom Hearts III - kitérő a Szörny Rt. világába

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 11.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén tartották Tokióban a D23 Japan rendezvényt, ahol az idei évre ígért Kingdom Hearts III is megmutatta magát. Egy négyperces előzetest, valamint egy nagy adag friss információt kaptunk a játékról.

Az új kedvcsináló kifejezetten tartalmas lett. Felbukkan benne a Kingdom Hearts: Chain of Memoriesból ismerős Marluxia, aki először teszi tiszteletét a sorozat számozott epizódjaiban, utána pedig a Kingdom Hearts III Szörny Rt.-világából is kapunk egy kis ízelítőt - érdekesség, hogy itt Soráék maguk is szörnyalakot öltenek.

A későbbiekben egy-egy gyors snitt erejéig megmutatja magát Aranyhaj világa is, ahol találkozhatunk a haját ostorként használó Rapunzellel. Később Ariel és Vanitas is felbukkan majd.

A rendezvény során más érdekességeket is megosztott velünk a Square Enix a JRPG-ről. Visszatérnek a Gummi Ship-szegmensek, ezúttal azonban két részre osztották ezeket: az első fázis a kötetlen felfedezésről szól, míg a második a harcokról, amelyek sokkal nagyobbak lesznek ezúttal.

A játékon a Square Enix oszakai stúdiója dolgozik, de Tokióból is besegít nekik száz ember. A projekt munkálatait három fázisra osztották, a korai, a középső és a kései fázisra is három-három játékvilág jut, ami a kiadó szerint nem feltétlenül jelenti azt, hogy összesen kilenc világgal számolhatunk. A korai játékvilágok 90 százalékos, a középső helyszínek pedig 60 százalékos készültségnél járnak egyébként. Végül a kiadó megerősítette, hogy a játék zenéjét Utada Hikaru szerzi majd.

A Kingdom Hearts III PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, és ha minden jól megy, idén végre meg fog jelenni.

2.
2.
kamgecam
#1: Ehhez sosem lehetünk elég öregek. Legfeljebb kiábrándultak és besavanyodottak. :)
1.
1.
sajttaller
Öreg vagyok én már ehhez :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...