Lelőhetik a Mario-filmet, ha nem elég jó az alapötlete

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Shigeru Miyamoto, a Mario főszereplésével készülő animációs film producere a Nintendo befektetőinek árulta el, hogy nem céljuk mindenáron elkészíteni az adaptációt. Ha nem találnak hozzá elég érdekes alapötletet, lelövik a projektet.

A Nintendo február elején végre megerősítette a pletykákat, és az Illumination Entertainment közreműködésével készülhet el a Super Marióról szóló animációs film. A cél az, hogy az adaptáció még a 2020-as tokiói olimpia előtt mozikba kerülhessen, a film producere (és persze Mario atyja), Shigeru Miyamoto azonban leszögezte, hogy még az is előfordulhat, hogy lelövik a projektet.

Miyamoto egy, a befektetőknek tartott kérdezz-felelek alkalmával fejtette ki, hogy a Nintendo és az Illumination is úgy érzi, hogy kellően érdekes alapötlet híján nem érdemes elkészíteni a filmet. Hogy mennyi az esélye ennek a felállásnak, azt persze nem tudjuk, Miyamoto mindössze annyit erősített meg, hogy egyelőre jól haladnak a forgatókönyv munkálatai.

Természetesen érthető a készítők óvatossága, valószínűleg nem szeretnének még egyszer belefutni a 1993-as Mario-film fiaskójába.

9.
9.
Gykrizsi
#6: Azért az, hogy 30 éve biztonsági játékot játszanak Marioval és Zeldával (persze tényleg remek címek jönnek ki nagyobb százalékban, de azért gyengék is akadnak) és a filmkészítés két külön dolog. Várjuk meg ezt a Detective Pikachu marhaságot, és majd utána eldöntjük.
8.
8.
Firsttime
#7: 4 pont imdb-n. Egyszer ha részeg leszek nagyon és hánynék, hogy könnyebbítsek magamon, megnézem.
7.
7.
Gorrister
Azért a 93-as Super Mario Brothers, elképesztően tré mivolta ellenére is (vagy lehet épp ezért), képes volt pár szórakoztató pillanatot felmutatni. Aki látni akarja Bob Hoskinst mario bajusszal, az mindenképp tegyen vele egy próbát, de sok jóra azért nem számítsatok.
Valószínűsítem, hogy az alkotók úgy vágtak bele a film előkészületeibe, hogy elsősorban megakarták ismerni Mario többrétegű személyiségét és ezért főhősünkhöz hasonlóan először is jól begombáztak. :D
6.
6.
zsocc-nrg
#5: Azért Mario-ba lényegesen több spiritusz van mint pár vacak smiley-ba :/ És a Nintendo manapság nem ad ki szart a kezéből szóval akár még jó is lehet.
5.
5.
Firsttime
Amúgy nem tanulnak az emoji movie-ból? Nem lehet mindenből filmet csinálni...
4.
4.
Firsttime
#2: Még jó, hogy az öklével üti... Bocs. Uti....
3.
3.
Darksiders84
Régi Mario film nem is tudtam róla amúgy szerintem se kéne ezt erőltetni csak bevétel miatt most tényleg mit tudnának izgalmasan 90 percben produkálni... bár mondjuk utána menne a mekibe is és ugyebár rekorder lenne jöhetnének a folytatások 2 évente.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...