Utolsó előzetesen a Kingdom Come: Deliverance

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 12.
  • Videó
Link másolása
Holnaptól lesz kapható az egykori Mafia-sorozat fejlesztőit is a soraiban tudó Warhorse Studios első játéka, a The Witcher-sorozat babérjaira törő Kingdom Come: Deliverance.

Beszédes és sokat mutató lett a Kingdom Come: Deliverance utolsó, megjelenés előtti előzetese, hiszen a történet mellett a játék főbb aspektusai is terítékre kerülnek benne. Egyrészt megtudhatjuk, hogy a sztori középpontjában egy meggyilkolt kovács fia áll, aki a porig rombolt falva és a lemészárolt lakosok miatt vág neki a bosszúhadjáratának. A harc hihetetlenül részletes és sokoldalú lesz, miközben óriási világot bejárva kell rengeteg mellékfeladatot is teljesítenünk.

A játék egyébként a premier napján kap egy méretes, 23 GB-ra rugó javítócsomagot is, így ezzel érdemes számolnia azoknak, akik holnap már ki akarják próbálni a szerepjátékot.

31.
31.
crytek
Tippek trükkök

http://www.buffed.de/Kingdom-Come-Deliverance-Spiel-16151/Guides/Schloesser-knacken-Taschendiebstahl-Diebesgut-Heimlichkeit-1250143/

Ezt akár lehozhatná a gamekapocs is magyarul természetesen
28.
28.
Formula1fanatic
#24: Brutálisan jó ez a cryengine igen, nekem is a különböző fényhatások dinamikus árnyékok megvalósítása jön be legjobban ha már grafika, talán ebben a legerősebb a motor.
26.
26.
adamsfamily
Elég gyerekes ez a pc/konzol veszekedés.Szerintem mindenki azon játszik,amin tud és amire telik neki és azzal ami érdekli.El kell fogadni,hogy van olyan ember,aki Xbox one X-et vesz azért,hogy 4k-ban Minecraftozzon,vagy pont ezért rak össze fél milliós gépet.(Nem vagyok hardcore minecraft fan még mielőtt bárki megvádolna)
14.
14.
Formula1fanatic
#13: ehhez még hozzá tenném azt is , hogy látom a konzolos ismerőseim milyen címekkel nyomják átlag.
13.
13.
Formula1fanatic
#12: A te lekezelő hangnemed az rendben van? Mellesleg már minimum egy éve ide is írogatok, csak nyilván nem itt élem az életem. Érdekességképp elmondanám, hogy dolgoztam egy híresebb játék boltnak is jó néhány évig, bele láttunk az eladásokba is a google analytics részét is a mi csapatunk csinálta. Az én tapasztalatom az, hogy a konzolos réteg nagyobb arányban éri be az egyszerűbb tucat címekkel mint a pc-s vonal. Erre alapozom a véleményem nem pedig a semmiből dobálózom, szóval nem gondolom, hogy hülyeség lenne.
12.
12.
kamgecam
#11: Tényeket közöltél? Hát hogyne. :D Ó ha minden jöttment miatt idegeskednék már rég nem enne itt a fene. :) Egyszerűen csak helyre tettem a hülyeségedet. Persze arcoskodhatsz, szíved joga. Viszont hogy ne csak offoljunk mit szólsz a KDC-hez? Személy szerint rég élveztem ennyire játékot.
11.
11.
Formula1fanatic
#8: Tényeket közöltem a többségükre érvényes ez a megállapítás. Látom te személyes sértésnek vetted, kicsit rosszak lehetnek az idegeid :D "Én is követem a fórumot és rengeteg konzolos képzeld, már végig is vitte" Hát hogyne :D
8.
8.
kamgecam
#7: Igen igazad van, a konzolosok olyaaaan buták, képtelenek egy harcore rpg-t végigjátszani...Ideje lenni kibújni a barlangból. Én is követem a fórumot és rengeteg konzolos képzeld, már végig is vitte. Szóval hanyagold a primitív felsőbbrendű hablatyodat. Egy 12 éves beszél így.
7.
7.
Formula1fanatic
#6: Jó csak amit a cikkben írnak erről annak nem sok értelme van, hacsak nem az eladási mutatóra értették. Bár ennek nem lesz akkora játékos közönsége szerintem, meg sok olyan is lesz aki megveszi mert nem tudta mit vállal, aztán néhány hét vagy néhány nap után félrerakja. Leginkább a konzolosokra gondolok itt. Követtem a fórumot is a legtöbb írogató amúgy pc-s aki tudja mi is ez a játék.
6.
6.
Juha
#4: A Witcher-hasonlatot egyrészt a cikkben említik, másrészt arra írtam, hogy azok a játékok is csak jónéhány tapasz után váltak igazán kellemes élménnyé, tudom hogy nem azonos a kategória (bár nekem mindkettőé bejön).
4.
4.
Formula1fanatic
#1: Ez nem a witcher kategóriája, teljesen más játékos réteg fogja ezt játszani. Ez egy középkori hard core rpg szimulált valósághűbb megvalósítással minden aspektusában, és nem egy árkád fantasy.
3.
3.
latis666
Én első pillanattól kezdve úgy tudtam /gondoltam hogy ez mmorpg lesz. Benéztem ezek szerint.
1.
1.
Juha
Jónak tűnik, de szerintem kell még fél/egy év, hogy rendesen játszható legyen (már a Mafia-ból kiindulva, na meg hogy a Witcher nyomdokaiba lépjen).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...